Strategisk partnerskab

Strategisk partnerskab

Körber og Attabotics indgår strategisk partnerskab for at bringe sin nye lager- og plukløsning på det europæiske marked

Den internationale teknologikoncern, Körber, indgår et strategisk partnerskab med den canadiske robotvirksomhed Attabotics.

Fremover skal Körber udstyre europæiske virksomheder med Attabotics' 3D-automatiserede lager- og udtagningsteknologi, der tilbyder effektiv ordreplukning, herunder sekventering og bufferering, alt sammen inden for rammerne af en lagerstruktur med høj tæthed.

I USA og Canada er teknologien allerede blevet implementeret med succes i adskillige virksomheder i e-handelsbranchen.

Körber Business Area Supply Chain Automation er ikke kun selv en teknologisk pioner, men er også altid på udkig efter innovative partnere.

Med Attabotics, der blev grundlagt i 2016, har man fundet en innovativ partner. Fremadrettet ønsker begge parter i fællesskab at støtte europæiske e-handelsvirksomheder med at overvinde udfordringerne i forbindelse med ordreopfyldelse.

Körber vil være forhandler, integrator og implementeringspartner for Attabotics-løsningen i det meste af Europa.

Attabotics-løsningen er baseret på en vertikal pladsbesparende gitterstruktur.

Produkterne opbevares i firkantede beholdere (571 x 571 millimeter indvendigt). Robotter kan bevæge sig oven på gitteret, under gitteret og vertikalt gennem de nedadgående skakte for at opbevare eller hente beholdere og transportere dem til de integrerede arbejdsstationer.

Denne arkitektur øger fleksibiliteten og hastigheden af processerne på lagrene enormt.

Kunder med opfyldelsesaktiviteter står over for flere og flere udfordringer. Deres forretning vokser hurtigt, slutkundens krav bliver mere og mere komplicerede, og der er en betydelig mangel på arbejdskraft på markedet.

Attabotics-løsningen løser disse udfordringer. Den har stor lagertæthed, samtidig med at den stadig giver direkte adgang til hvert enkelt produkt.

Den muliggør høje plukkehastigheder, har indbygget sekvensering og kan håndtere korte svartider.

- Vi er meget tilfredse med dette partnerskab. Körber's stærke ekspertise og tilstedeværelse i Europa er meget komplimenterende for Attabotics og vil tilbyde kunderne en pålidelig partner til deres aktiviteter, siger Scott Gravelle, CEO og grundlægger af Attabotics

Michiel Veenman, Vice President Körber Fulfillment Solutions hos Körber Business Area Supply Chain Automation tilføjer:

- Fleksibilitet, lydhørhed og ydeevne er afgørende for nutidens udfyldningsoperationer. Med Attabotics-teknologien kan Körber nu tilbyde vores kunder det næste skridt inden for automatisering.

Körber Business Area Supply Chain præsenterede robotsystemet på logistikmessen LogiMAT, som netop er afholdt.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

31/5 2022