Stærk international kvinde til dansk robotsucces

Stærk international kvinde til dansk robotsucces

Shermine Gotfredsen er 1. oktober tiltrådt som Chief Sales Officer (CSO) i virksomheden OnRobot i Odense, der er specialiseret i robottilbehør end-of-arm-tooling

Her står hun som salgsansvarlig i spidsen for at realisere virksomhedens høje vækstambitioner på markeder i hele verden. Shermine Gotfredsen kommer fra en stilling som General Manager SEA & OCEANIA hos Universal Robots.
 
Vækstvirksomheden OnRobot, som på blot ét år har femdoblet sin stab til mere end 100 ansatte,  har dermed sikret sig en stærk profil med international erfaring indenfor automationsbrachen, senest gennem syv år hos Universal Robots i henholdsvis Asien og Danmark
 
OnRobot har hovedkontor i Odense og tilbyder teknologier - både hardware og software - der bruges til løsninger med samarbejdende robotter, cobots af forskellige robot-fabrikater. Med forårets fusion af de tre robotvirksomheder OnRobot, Perception Robotics og OptoForce samt tilkøbet af Purple Robotics tæller OnRobots produktportefølje nu et bredt sortiment af robotudstyr bestående af blandt andet elektriske gribere, kraft-moment-sensorer, gekkogribere og tool changer. Det er opfindelser, som gør det hurtigere og enklere at automatisere opgaver som for eksemepl emballering, kvalitetskontrol, materialehåndtering, maskinpasning, montage og svejsning.

CEO i OnRobot Enrico Krog Iversen er meget glad for at have fået Shermine Gotfredsen om bord i virksomheden:

- Shermine Gotfredsen har en stærk baggrund indenfor globalt salg i automationsindustrien. Hun kommer til OnRobot på tidspunkt, hvor markedet for end-of-arm-tooling, altså robottilbehør, for alvor er begyndt at boome. Fokus er ved at flytte fra selve robotterne, til alt det, som robotarmene kan udstyres med for at kunne udføre et hav af forskellige automatiseringsopgaver i fremstillingsindustrien. Shermine Gotfredsen har en stor international erfaring med dette område og kan styrke vores globale forspring, siger Enrico Krog Iversen.

Shermine Gotfredsen er uddannet indenfor salg på blandt andet International Business College, Kolding.

- Jeg glæder mig til sammen med vores gode samarbejdspartnere at bringe vores globale salg op på næste niveau, så vi kan opfylde OnRobots ambitiøse mål, siger Shermine Gotfredsen, Chief Sales Officer, OnRobot.

Shermine Gotfredsen startede 1. oktober hos OnRobot, hvor staben netop har rundet 100 ansatte. Foruden hovedkontoret i Danmark har OnRobot også salgskontorer i Tyskland, Kina, USA, Spanien, Malaysia og Ungarn. Shermine Gotfredsen er dansk gift og flytter med mand og to børn tilbage til Danmark, hvor familien tidligere har boet.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

8/10 2018
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Thanex

  Thanex

  LAGERINDRETNING
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning