To Bin-Picker løsninger mere

To Bin-Picker løsninger mere

Leverandøren af ventilteknologi, Broen,med hovedkvarter i Assens på Fyn, udvider sit produktionsanlæg med yderligere to Scape Bin-Picker løsninger til færdiggørelse af ventiler.

I december 2020 bestilte Broen tre Scape Bin-Picker systemer til et nyt produktionsanlæg til færdiggørelse af ventiler.

Den nye ordre omfatter yderligere to Scape Bin-Picker systemer til en samlet værdi af 1,3 millioner kroner og indgår i det nye produktionsanlæg. De to yderligere bin-pickere skal implementeres i løbet af 2022.

I forbindelse med ordren udtaler CEO i Scape Technologies, Søren Bøving-Andersen:

- Vi er meget glade for at udvide samarbejdet med Broen A/S, og ordren på yderligere to Scape Bin-Picker systemer i et nyt segment bekræfter dels vores kunders tilfredshed med systemerne og dels vores styrkeposition på tværs af forskellige brancher. 

Broen gruppen er en del af den hollandske Aalberts N.V. og er repræsenteret på tre kontinenter med høj aktivitet i Rusland, Europa, Kina og USA.

Bin-Picking bidrager til stabil produktion hos Broen
Øget lønsomhed forudsætter i stigende grad, at man konstant og hurtigt er i stand til at omstille sine produktions-processer og bl.a. kan håndtere de mange forskellige emner, der indgår i bearbejdnings- og montageprocessen uden at produktionen forsinkes.

Det er man bevidst om hos Broen, og det er blandt årsagerne til, at Broen fokuserer yderligere på fleksibel automation med bin-picking, og dermed sikrer en større effektivitet i den del af værdikæden.

I over 70 år har Broen været blandt de førende leverandører af udvikling og produktion af driftssikker og intelligent ventilteknologi til regulering af vand, luft og gas.

Broen leverer komplette løsninger inden for VVS-installationer og er leverandør af fjernvarmeventiler og ventiler til naturgas.

- Baseret på den viden vi har fået om automatiseret materialehåndtering og den tætte dialog, som vi har med Scape om at få det optimale oplæg, er der ingen tvivl om at bin-picking er meget interessant for fremtidens produktionsanlæg.

- Her er Scape er en professionel samarbejdspartner, og vi har stor gavn af den erfaring Scape har på området, og som er bygget ind i deres løsninger, siger produktionsingeniør Peter Lundø Hansen, Broen A/S.

Ordren fra Broen følger kort efter sidste uges ordre fra BWM (Bremer Werk für Montagesysteme), om levering af en Scape Bin-Picker løsning til en tysk kunde, der producerer filter- og filtreringsløsninger til forskellige sektorer og kundesegmenter verden over.

Ordren forventes ikke at påvirke Scape Technologies’ tidligere udmeldte forventninger til 2021, da leverancen gennemføres i 2022.

-hawin

 

Om Scape Technologies

Scape Technologies, der blev grundlagt i 2004, er en fokuseret robotvirksomhed, der har udviklet en

unik og patenteret teknologi til at genkende, opsamle og præcisionsaflevere fx produktionsdele. Dette er kendt som Scape Bin-Picker-systemet, og systemerne markedsføres i samarbejde med partnere, der er ansvarlige for at bygge og implementere dem i forskellige og specifikke produktionsfaciliteter. Scape Bin-Picker-systemerne bruges blandt andet i et af verdens mest krævende områder nemlig bilindustrien, hvor Scape systemerne anvendes hos bl.a. Ford og BMW.

Fornylig har Scape Technologies lanceret den meget brugervenlige Scape Easy-Picker og Scape Mini-Picker til de små mellemstore virksomheder og Scape Package Picker til distribution og ogistiske applikationer.

Scape Technologies tilbyder en komplet løsning med fuldt integrerede komponenter og softwaremoduler, der tilsammen skaber en sammenhængende og effektiv løsning, der kan tilsluttes direkte til de førende seksaksede robotmærker, der bruges i branchen – såsom Universal Robots, ABB, Fanuc, Kawasaki, KUKA m.fl.

Læs mere om robotter & automatisering

16/11 2021