Universal Robots indgår partnerskab med den globale integrator Denali

Universal Robots indgår partnerskab med den globale integrator Denali

Denali er Universal Robots største Certified Solution Partner (CSP) og det forventes nu, at virksomheden anvender sin integrationsekspertise og markedsrækkevidde til at bringe Universal Robots’ cobot-teknologi ud til større virksomheder verden over som en del af sin nye Automation-As-A-Service (AaaS)-portefølje, der blev annonceret i april

Del artiklen på

Partnerskabet vil tilbyde større virksomheder end-to-end integration og servicesupport, hvilket imødekommer en voksende interesse fra store virksomheder i cobot-automatiseringsbranchen.

Kim Povlsen, direktør for Universal Robots, udtaler:

 Kim Povlsen, direktør for Universal Robots

-Automatisering er et naturligt skridt for virksomheder, der sigter mod at forbedre produktiviteten og overvinde manglen på arbejdskraft. Især har automatisering med cobots aldrig været vigtigere og mere tiltrækkende for virksomheder på grund af dens alsidighed og brede pallette af applikationer, som er understøttet hos Universal Robots af et imponerende økosystem af partnere. Det spændende partnerskab med Denali kommer til at bringe banebrydende kollaborative robotter ud til nogle af verdens vigtigste virksomheder, og det kan hjælpe større virksomheder med at automatisere i stor skala.

Fremstilling, transport og logistik
Denalis automatiseringsløsninger implementeres til større virksomheder på tværs af fremstilling, transport og logistik, sundhedspleje og detailhandel. Virksomhedens seneste samarbejde med AWS (Amazon Web Services) giver kunder, der vælger at automatisere med cobots, muligheden for at kombinere robotteknologi med maskinlæring ved at bruge data og analyser til at drive beslutningstagningen.

 Justin Long,vicepræsident for Global Automation i Denali.

-Dette partnerskab kombinerer brancheførende teknologi med brancheførende ydelser. Kombinationen af Denali, en erfaren IT/OT-partner, og Universal Robots, som er førende inden for kollaborative robotter, giver os mulighed for at bringe de bedste automatiseringsdesigns til vores kunder samtidigt med, at de får et stærkt afkast af deres teknologiinvesteringer, siger Justin Long, der er vicepræsident for Global Automation i Denali.


-Med denne bekendtgørelse kombineret med vores nylige AWS-samarbejde samt introduktionen af vores AaaS-portefølje herunder software, hardware, ydelser og support, får virksomhederne hvad de har brug for til hurtigt at indse fordelene ved denne nye teknologi og få det til at fungere for deres virksomhed.

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

10/5 2023

Automationsløsninger

Industrirobotter

Kollaborative robotter

Mobilrobotter

Tilføj dit firma her.
Send en mail.