Velbesøgt webinar om fordelene ved fleksibel automation

Velbesøgt webinar om fordelene ved fleksibel automation

Omkring 400 deltagere fra både ind- og udland fulgte med, da Scape Technologies samlede nogle af spydspidserne i den fynske robotklynge til præsentation af automatiseringsløsninger til produktionsvirksomheder. Se bl.a. link til hele webinaret

Fynske Scape Technologies, der er eksperter i automationsløsninger inden for Bin-Picking var værter ved den livestreamede begivenhed, der blev transmitteret fra Scapes showroom i Odense sidst i marts.

For at vise det bedste inden for fleksibel automation havde Scape indgået et partnerskab med en række førende automationsvirksomheder: Nord Modules, Universal Robots, MiR og Technicon.
Ambitionen var at give deltagerne konkret inspiration til, hvordan man med modulær produktionsteknologi opnår brugervenlige helhedsløsninger.

Der var en ligelig fordeling af både danske og udenlandske virksomheder, som havde tilmeldt sig. Blandt de, der havde valgt at deltage i SCAPE Open Day var Peter Lundø Hansen, som er produktionsingeniør i ventilteknologivirksomheden BROEN A/S i Assens. Han var tilfreds med at have brugt halvanden time på at deltage i onlinearrangementet.

-Scape Open Day gav et hurtig indblik i hvilke applikationer SCAPE har, og hvilke opgaver de kan løse med de forskellige applikationer. Man får opfattelsen af at implementeringen er forholdsvis lige til, siger Peter Lundø Hansen.
BROEN er allerede i gang med at omlægge sine produktionsprocesser ved bl.a. at sortere emner med Scape Technologies bin-pickingteknologi.

-Vi har bestilt to applikationer, som skal implementeres senere på året. Baseret på den viden vi har fået, bør man gå i dybere dialog med Scape for at få det rigtige oplæg og den rigtige pris på løsningen. Der er ingen tvivl om at Bin-Picking er meget interessant og at Scape er en professionel samarbejdspartner, der har arbejdet med Bin Picking udfordringen i mange år, siger Peter Lundø Hansen, BROEN A/S

Skalerbar vækst: bedre rentabilitet
Ifølge CEO Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies bekræfter det store antal tilmeldte til webinaret, at mange virksomheder forventer vækst efter COVID-19, og at især mange mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheder søger effektive løsninger på deres produktionsudfordringer.


Fællesnævneren er at mange ønsker at styrke produktiviteten via mere fleksibel produktionsteknologi.
- En af fordelene ved fleksibel automation ligger i modulariteten og skalerbarheden. Man kan hurtigt udbygge og skalere sin produktion, så væksten flugter med ændrede markedstendenser. Det giver især SMVere en fordel at man ikke binder unødigt stor likviditet i et omfattende produktionsapparat man ikke enkelt kan udbygge eller ændre, understreger Søren Bøving.

Se eller gense webinaret her: SCAPE Open Day

-lipe

Læs mere om robotter & automatisering

12/4 2021