Ajcon bygger nyt frostlager for Jørn Saaby Transport

Ajcon bygger nyt frostlager for Jørn Saaby Transport

I Hobro opfører entreprenør og ingeniørfirma Ajcon nyt frostlager til transportvirksomheden Jørn Saaby Transport. Ajcons specialisering i fødevare- og transportindustrien har vist sig at matche et økonomisk opsving i transport- og speditørbranchen.

Det går godt i transport- og speditørbranchen, som nyder godt af det generelle økonomiske opsving. Jørn Saaby Tranport i Hobro er et godt eksempel på en transportvirksomhed, der mangler plads og derfor udvider med endnu et frostlager til opbevaring af fødevarer. I byggeriet for Jørn Saaby forenes Ajcons to spidskompetencer; fødevarer og transport.

Det er ikke første gang, Ajcon bygger for Jørn Saaby, der med det nye byggeri får en udvidelse af sit frostlager på 980 kvadratmeter og en 260 kvadratmeter forgang.

- Vi er glade for igen at bygge en specialløsning for Jørn Saaby, hvor vi kan bringe vores speciale inden for køle- og fryserum i spil. Det er tekniske specialløsninger som denne, hvor vores særlige tekniske know how gør en positiv forskel, lyder det fra Ajcon.

Byggeriet skrider frem efter planen. Hele byggeriet forventes at stå klar i oktober 2017.

-hawin

 

Fakta

Ajcon er specialiseret i at bygge køle- og fryserum og bygger især for fødevare- og transportvirksomheder men har også kunder indenfor medicinalbranchen, hvor behovet for køle- og fryselagre også er stort.

Saaby Transport transporterer og opbevarer fødevarer. De hjælper således deres kunder med fødevarelogistik samt lagerhotel med professionel håndtering og opbevaring af fødevarer.  

Læs mere om spedition

4/8 2017