Blue Water åbner kontor i Guyana

Blue Water åbner kontor i Guyana

Firmaet sætter derfor yderligere fokus på transport og logistik til olie-industrien i Guyana og det nordøstlige Sydamerika

De kommende år er der udsigt til markant forøgelse af olieudvindingen i havet ud for det nordøstlige Sydamerika. Blue Water har de seneste år været involveret i projekter i området, og nu kommer der endnu mere fokus på dette spændende geografiske område, da firmaet åbner eget kontor i Guyana.

- Vi kan konstatere, at aktiviteterne indenfor olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området. Det matcher vores strategi om at have et stærkt globalt setup med kontorer på industriens nøglelokationer, så vi kan være tæt på kunderne og dermed servicere dem på bedste vis, siger Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water.

Et solidt netværk

Guyana og det nordøstlige Sydamerika er ikke nye områder for Blue Water, som allerede har opbygget egne erfaringer og et solidt netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikprojekter for firmaer som ExxonMobil og Saipem.

- Vi er stolte af vores præstation og det at vi er i stand til at levere unikke løsninger til de forskellige projekter, som alle fordrer stærk ekspertise. Et er at være i stand til at lave internationale transporter – noget andet er at have konkret kendskab til forholdene i de lande, vi opererer i. Det kan have afgørende betydning for succes, at vi er godt forberedt på opgaven, så vi ikke risikerer forsinkelser, fordi der for eksempel ikke er styr på toldbestemmelserne, siger Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas.

Blue Water Guyana  flytter allerede store godsmængder ind til Guyana og vil nu udvide udbuddet af serviceydelser til også at omfatte shorebase, fortoldning, pakhus-services, kørsel, laydown management, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown. 

Blue Water har besluttet at indgå samarbejde med Peterson Logistics, da man sammen vil være i stand til at levere stærke og pålidelige serviceydelser til branchen.

- Mange af vores kunder opererer mange steder i verden, og det er afgørende for vores service, at vi er i stand til at levere de transport- og logistikmæssige ydelser, som kunderne efterspørger - og der hvor de efterspørger det. Så vi tilpasser og styrker løbende vores setup, og det har derfor stor betydning for vores tilgang af ordrer, at vi er i stand  til at tilføre værdi til kundernes projekter, siger Brent Patterson.

-hawin

Læs mere om spedition

21/1 2020