Blue Water Shipping opruster i Norge

Blue Water Shipping opruster i Norge

Første juli bliver det norske transportfirma Partner Solution en del af Blue Water Shipping, som dermed opruster markant i Norge

Gennem de seneste år har transport- og logistiskfirmaet Blue Water Shipping øget sine aktiviteter og markedsandele i Norge, Sverige og Finland.

Det er sket gennem dedikerede medarbejdere, fleksible transportløsninger samt høj service.

Disse værdier går igen hos norske Partner Solution, hvis 15 medarbejdere leverer transport og logistik for en lang række kunder fra firmaets kontorer i Vestby, Stavanger og Bergen.

Med købet af Partner Solution når Blue Water Shipping op over 60 medarbejdere i Norge, hvilket betyder, at man nu kan servicere kunderne endnu bedre.

- Vi øger nu vores setup på det norske marked, hvor Blue Water i forvejen har kontorer i Oslo og Stavanger, og vores ambition er at fortsætte den gode udvikling, vi har været inde i de seneste år. Partner Solution er meget stærke på sø, luft og vejtransport, hvor Blue Water også har en stærk position.

- Derudover arbejder vi i dedikerede segmenter som olie-gas, projekttransport, krydstogt og port service, siger Poul Aarre, der er ansvarlig for Blue Waters aktiviteter i Norge, Sverige og Finland.

Lars Ophus, der er stifter at Partner Solution, får ansvaret for Blue Waters norske sø- og luftluftsaktiviteter samt kontorerne i Bergen og Stavanger.

Han ser frem til at blive en del af en international transportvirksomhed med mere end 65 kontorer på verdenplan.

- Jeg er glad for denne løsning. Blue Water er en stærk organisation med mange muligheder, og vores to forretninger har samme værdier om at fokusere på kunderne, være tæt på dem og have kompetente medarbejdere. Sammen får vi en stærk tilstedeværelse i Norge og kan tilbyde vores kunder flere og bedre transportløsninger og serviceydelser end hidtil, siger Lars Ophus.

På koncernniveau indgår opkøbet i Norge i målsætningerne om at styrke Blue Waters position i Norge, Danmark, Sverige og Finland gennem organisk vækst samt opkøb. Inden for de seneste år har firmaet lavet opkøb i Danmark, Finland og Sverige.

- Vi ønsker at være tæt på kunderne og levere de bedste løsninger i tæt dialog med dem. Vi ser derfor gode muligheder i det skandinaviske marked, hvor vi gennem stadig større lokal tilstedeværelse har opbygget en stærk organisation, der gennem tæt samabejde kan håndtere og servicere kundernes meget forskellige transportbehov, siger Poul Aarre.

-hawin

Læs mere om spedition

24/6 2015