Brug opslagstavlen og skab synlighed i lokalsamfundet

Brug opslagstavlen og skab synlighed i lokalsamfundet

#### I dag er marketing gået ind i en ny æra. Her er de fysiske reklamer blevet skiftet ud med computerteknologi, influencer marketing og reklamebannere overalt på internettet.

Og der er god grund til, at de digitale reklamer har vundet indpas på markedet. Målinger viser nemlig, at særligt reklamer på de sociale medier har stor succes og medfører en god omsætning hurtigt og effektivt.

Men vi må ikke vinke helt farvel til de fysiske reklamer. For når det kommer til de mindre byer, er der stadigvæk brug for indendørs opslagstavler, løbesedler og meget andet. Her fortæller vi dig mere om, hvorfor du bør bruge en opslagstavle, der kan hjælpe dig med stort og småt. 

Indendørs eller udendørs opslagstavler

Opslagstavlen er for mange et velkendt fænomen. Det kan både være i hjemmet eller ude i offentligheden, hvor der før i tiden altid var mulighed for at finde en opslagstavle. For særligt i den lokale sportsforening eller hos den lokale købmand var der en opslagstavle for byens borgere.

Og faktisk tyder meget på, at de stadigvæk hænger mange steder. I dag er det nemlig muligt at finde opslagstavler til billige priser, og mange vælger at holde fast i disse i butikker, sportshaller og fælleslokaler.

En indendørs opslagstavle er den ideelle måde at reklamere eller spørge om hjælp. Her finder du alt fra jobannoncer og tilbud fra borgerne til arrangementer og personer, der er på udkig efter et nyt sted at bo. Selvom det kan virke en smule skævt i forhold til normen for marketing i dag, kan der alligevel være god grund til at drage nytte af opslagstavlen.

Find den gode bolig gennem dit netværk

I dag hører vi ofte om de store prisstigninger i de danske storbyer. Det gør det sværere at finde en billig lejebolig, der er til at betale som ene lejer. Gennem de sidste 10 år er hele 42.000 lejeboliger blevet moderniseret, og det betyder en langt højere husleje. Det gør det vanskeligt for mange at komme i nærheden af en bolig, når den bliver tilbudt udefra.

Ved at bruge en opslagstavle i den lokale Brugsen i din hjemby, kan du være heldig. Du kan søge bolig i både din hjemby eller i andre byer og håbe på, at nogle kan hjælpe. Netværk er den primære vej til de billige lejeboliger landet over, og i dag ejer mange danskere en lejlighed i eksempelvis København, som de lejer ud til dagligt.

Giv det tid

Selvom du gør brug af en opslagstavle i din hjemby, skal du ikke forvente at se resultater fra dag ét. I stedet skal du give det tid, alt efter hvad du efterspørger, søger eller tilbyder. Søger du eksempelvis et job, er du afhængig af, at den rette stilling bliver ledig. Søger du en bolig, kan det være den samme udfordring, hvor der skal være ledige boliger, før du kan få en fod indenfor.

Hvis du tilbyder en service eller reklamerer for din restaurant, skal du heller ikke forvente, at antallet af gæster pludselig eksploderer. Til gengæld kan opslagstavlen lokke nye kunder til, der efterfølgende spreder det gode budskab til andre af byens borgere. Og på den måde kan der lige så stille komme gang i forretningen, der kan give dig stor succes i sidste ende.

Læs mere om spedition

28/10 2020