Dachser køber aktiemajoriteten i den irske partner Johnston Logistics

Dachser køber aktiemajoriteten i den irske partner Johnston Logistics

Dachser bliver majoritetsaktionær i den irske partnervirksomhed Johnston Logistics Ltd. Dermed får Dachser mulighed for at udvide og styrke sit logistiknetværk i den nordvestlige del af Europa

- Vores kunder i Irland vil kunne få nytte af ensartede tjenester og kvalitetsstandarder, faste transittider og et tæt netværk af Dachser-filialer over hele Europa, siger Michael Schilling, COO for Road Logistics hos Dachser.

- I Johnston Logistics har vi fundet en veletableret familievirksomhed, som vi længe har arbejdet med og haft tillid til. Denne investering viser vores store engagement i Europa, uanset hvad Brexit bringer.

Albert Johnston vil fortsat være aktionær og Managing Director for Dachsers nye datterselskab i Irland.

- Den store økonomiske vækst i Irland gør det til en vigtig logistikregion. Det er en investering, der giver os mulighed for at tilbyde vores kunder hele det sortiment af højkvalitetsydelser, som Dachser er kendt for, siger Wolfgang Reinel, Managing Director for Dachser European Logistics i Nord- og Centraleuropa.

Siden det familieejede Johnston Logistics indgik i partnerskabet med Dachser i 2007, har virksomheden vundet indpas på internationale markeder og har fået fordel af daglige afgange til Dachsers europæiske netværk for vejtransport. Fra filialerne i Köln i Tyskland og Zevenaar i Holland organiserer Dachser de irske forsendelser. Der er også daglige forbindelser mellem Irland og Storbritannien.

Brødrene Albert og Ivan Johnston stiftede Johnston Logistics i 1979. Det er blevet en af de vigtigste logistikaktører i Irland. Virksomheden har fokus på det irske marked, men leverer også i Storbritannien. Johnston Logistics opererer fra tre steder i Irland, Rathcoole nær Dublin, Cork og Limerick.

Den irske logistikudbyder er også til stede i England via tre partnerfilialer for farligt gods. Virksomheden har 150 medarbejdere og mere end 40.000 kvadratmeter samlet kontor- og lagerareal. Udover de klassiske stykgodsaktiviteter er Johnston Logistics også specialiseret i håndtering af farligt gods og lagerstyring for kunder inden for følgende brancher, kemikalier, lægemidler, hardware, plast og emballage. Johnston Logistics omsatte for 24 millioner euro i 2016.

-hawin

Læs mere om spedition

28/4 2017