Dachser Norway udvider med nyt salgskontor

Dachser Norway udvider med nyt salgskontor

Dachser Norway udvider til Kristiansand for at vinde nye markedsandele i den sydlige og vestlige del af Norge. Med nyt salgskontor styrker Dachser sit netværk i både Norden og Europa.

Logistikmarkedet er meget konkurrencepræget, og den nuværende mangel på kapacitet skaber udfordrende markedsforhold.

For at kunne betjene kunder på tværs af større dele af Norge er Dachser Norway nu ved at etablere en salgsafdeling i Kristiansand, som vil styrke organisationens netværk og fortsætte væksten.

Til dato har Dachser Norway haft én filial, der ligger ved Vinterbro i udkanten af Oslo. Men med et nyt lokalt salgskontor i Kristiansand er logistikudbyderen klar til at betjene endnu flere kunder.

- Vi er glade for at kunne tilbyde vores tjenester til en større del af Norge og betjene endnu flere kunder. Det er noget, vi har glædet os til, fortæller Armend Krasniqi, General Manager Europan Logistics i Vinterbro.

Med det nye salgskontor vil Dachser Norway kunne give flere kunder lettere adgang til Europa ved at tilbyde sine skræddersyede import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

Kristiansand-området er et vigtigt knudepunkt for logistik i Norge, og det er bl.a. her, E18 og E39 starter og slutter i Norge.

Havnen i Kristiansand er Norges vigtigste sydlige transportknudepunkt, og logistikudbyderen vil nu kunne forkorte leveringstiderne til Europa betydeligt for sine kunder i Kristiansand, Stavanger og Haugesund.

- Vi anser Kristiansand for at være et vigtigt logistikknudepunkt med gode færgeforbindelser til resten af Europa, og det nye kontor i det sydlige Norge vil forkorte leveringstiderne med op til en dag ved såvel import som eksport, fortsætter Armend Krasniqi.

Flere kontorlokaler i Vinterbro
Virksomheden har formået at opretholde sin kvalitet og gode produktivitet, på trods af at pandemien har givet betydelige udfordringer.

Ved at fastholde en stabil kurs mod målet om at styrke sin position på det norske marked har organisationen haft en positiv udvikling i de seneste år.

- Vi har fortsat fokus på videreudvikling og på at styrke det unikke stykgodsnetværk, vi har i resten af Europa. Vi kan se, at der for tiden er efterspørgsel efter de tjenester, vi tilbyder, i flere norske byer, så det er et naturligt tidspunkt for os at udvide til Kristiansand-området.

- Vi stiller store krav til, hvordan det gøres, og vi gennemfører udvidelsen i overensstemmelse med, hvad vi har kapacitet til at levere. På den måde er vi altid sikre på, at vi opretholder vores kvalitet, forklarer Armend Krasniqi.

For at sikre kvaliteten, mens virksomheden vokser, har logistikudbyderen også valgt at udvide sine eksisterende kontorlokaler ved Vinterbro med over 200 kvadratmeter.

Fremadrettet vil det være vigtigt at have plads til flere supportfunktioner, der kan hjælpe Kristiansand-kontoret som fælles servicecenter.

-hawin

10/12 2021