Dachser opkøber i Australien og New ZealandMed overtagelsen af sø- og luftfragtspeditionsfirmaet ACA International tilføjer logistikudbyderen seks lokationer "down under" til sit eget Air & Sea Logistics-netværk.

Dachser opkøber i Australien og New Zealand

Dachser har opkøbt ACA International, der har hovedkontor i Melbourne i Australien. Opkøbet betyder, at Dachsers eget sø- og luftfragtnetværk nu også dækker Australien og New Zealand – to lande, der ikke kun er økonomisk stærke, men også har tætte forbindelser til Asien, Europa og Nordamerika

Del artiklen på

ACA International beskæftiger 56 medarbejdere og omsatte for omkring 75 millioner euro i 2021. Speditionsfirmaet blev grundlagt i 1982 og er privatejet.

ACA International leverer integrerede internationale transporttjenester til sine kunder i Australien og New Zealand. Virksomheden har stærkt fokus på kvalitet, ekspertise, innovation og samarbejde og gør brug af de nyeste informationsteknologier til at nå disse mål.

Ud over hovedkontoret i Melbourne har virksomheden yderligere to afdelinger i Australien i henholdsvis Sydney og Brisbane.

I New Zealand har ACA International kontorer i Auckland, Wellington og Hamilton.

Endelig har virksomheden et kontor i Kansas City i USA, og er også repræsenteret i den kinesisktalende del af verden. De kinesiske afdelinger vil dog ikke indgå i overtagelsen, da Dachser fortsat vil betjente sine kunder i Kina fra egne kontorer.

Vækstkursen fortsætter
I de sidste 14 år har ACA International været ledet af de erfarne specialister i sø- og luftfragtslogistik Adam Cruttenden, Glenn Hall, Mark Weeks og Hervey Graham.

Adam Cruttenden påtager sig rollen som Managing Director ASL Oceania og vil føre Dachser Oceania ind i fremtiden.

- Med dette opkøb fortsætter Dachser Air & Sea Logistics sin vækst, og ved at tilføje Australien og New Zealand udfylder vi et hul i vores globale netværk af egne afdelinger, udtaler Edoardo Podestà, COO ASL og Managing Director ASL APAC.

- Det sætter os i stand til at tilbyde vores kunder sammenhængende adgang til dynamiske økonomiske markeder, der lokker med attraktive lokale forhold og betydelige investeringer.

-hawin

Læs mere om spedition

12/4 2023
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!