Dan Spedition åbner kontor på Aarhus Havn Fra venstre direktør, Klaus Jessen, Stine Køller Hansen og Paola Schrøder Leone, som er afdelingsleder.

Dan Spedition åbner kontor på Aarhus Havn

Virksomheden fra Padborg vil være tæt på mange kunder og have større del i den store travlhed på Aarhus Havn. Derfor flytter speditionsvirksomheden den 1. februar ind i Soja Huset på havnen, som satte dansk rekord i 2017, da container nummer 511.424 blev løftet fra skib til land på containerterminalen.

- Medarbejderne hos Dan Spedition A/S er vant til travlhed. I de seneste fem år har vi haft kontor i Åbyhøj, og her har medarbejderne klaret over 100.000 ekspeditioner af dokumenter vedrørende transport til lands, til vands og i luften. Vi forventer at få endnu mere travlt fra vores nye kontor på Aarhus Havn.

Der er nemlig meget stor vækst i Danmarks største containerhavn, siger Klaus Jessen, som er direktør i Dan Spedition A/S, der har hovedkontor ved den dansk/tyske grænse i Padborg.

Flytningen markerer ikke blot en øget satsning på Aarhus, men også virksomhedens fem års fødselsdag. Dan Spedition A/S har siden starten alene håndteret tolddokumenter - og kun det. En opgave, som mange virksomheder ønsker at outsource.

Aarhus kontoret i Soja Huset bliver bemandet med tre erfarne medarbejdere, og så er Dan Spedition A/S ved at ansætte en fjerde medarbejder.
Klaus Jessen indgår i teamet og deler sin tid mellem Aarhus og Padborg

Læs mere om spedition

29/1 2018