Dan Spedition styrker ledelsen

Dan Spedition styrker ledelsen

Klaus Jessen er blevet ansat som chef og daglig leder af Dan Spedition.

I det seneste år har Dan Spedition A/S, der har specialiseret sig i udfyldelse af tolddokumenter, oplevet en konstant stigning i antallet af nye kunder og tilgang af nye opgaver.

Derfor har firmaet med hovedsæde i Padborg ansat Klaus Jessen som chef og daglig leder af Dan Spedition.

- Med den store tilgang af nye kunder og stigende omsætning, som vi har oplevet det sidste år, er tiden nu moden til at styrke ledelsen. Vi har derfor ansat Klaus Jessen som chef og daglig leder af Dan Spedition.

- Vi skal kunne håndtere væksten og drage nytte af den seneste tids positive udvikling, og derfor skal vi hele tiden have fuld fokus på, hvor vores forretning bevæger sig hen. Vi har derfor ledt efter en ’branchemand’, der kan føre os op i næste step.

- Klaus Jessen vil få ansvaret for den daglige drift og udviklings- og vækststrategier, og sammen med vores dygtige og mest erfarne medarbejdere er opgaven at føre Dan Spedition et skridt nærmere mod vores mål om at blive den foretrukne samarbejdspartner, når der skal laves tolddokumenter, fortæller Henrik Ragn, CEO i Dan Spedition A/S.

Klaus Jessen har mere end 20 års erfaring i logistikbranchen og har bl.a. beskæftiget sig med produktion, detailhandel og spedition. Han har tidligere været ansat hos Fleggaard, Dangaard Telecom, Aldi, Pressalit og J.F. Kongskilde. Klaus Jessen er i sin tid udlært speditør i Padborg og kender derfor vigtigheden af, at tolddokumenter er udfyldt korrekt og ikke mindst til tiden.

Ansættelsen af Klaus Jessen skal efterfølges af flere ansættelser hos det vækstramte firma.

- Vi kan mærke, at flere og flere virksomheder begynder at outsource arbejdet med tolddokumenter. Mange har haft en speditør ansat, men det er usikkert ved sygdom og ferier, og så er det både besværligt og tidskrævende. Det at lave tolddokumenter kræver specialviden og de rigtige it-systemer.

- Det er specialistviden, så for at undgå fejl køber kunden ydelsen hos os. Det er en forholdsvis lille udgift i værdikæden, men det er særdeles vigtigt for virksomhederne, at tolddokumenterne er korrekt udfyldt. Vores kunder køber sig til tryghed, og det tror jeg er baggrunden for, at vi oplever så stor tilgang af kunder, forklarer Henrik Ragn.

Derfor er Dan Spedition nu på jagt efter flere hænder til kontoret i Padborg, hvor der i forvejen er syv ansatte.

-hawin

Læs mere om spedition

17/10 2014