DB Schenker lander tung profil til stillingen som HR-chef

DB Schenker lander tung profil til stillingen som HR-chef

DONG Energy og Maersk står allerede på CV’et. Her har Tine Simmelsgaard omsat ledelsesudfordringer til konkrete HR initiativer. Nu er topprioriteten at tiltrække, udvikle og fastholde de dygtigste medarbejdere hos DB Schenker

- Vi kommer ikke sovende til det, vi vil være den bedste arbejdsplads i branchen, og vi skaber vækst ved at levere en højere kvalitet end vores konkurrenter.

Sådan siger topchefen hos DB Schenker Danmark, Henrik Dam Larsen, og fortsætter:

- Vi har et overordentligt velfungerende ledelsessystem og er ISO-certificerede på alle filialer. Dermed er alle vores processer velbeskrevne, men vigtigere end noget andet er, at vi har fagligt kompetente, begavede og servicemindede mennesker på alle poster. Det er vores ambition, at alle kunder skal være glade. Det lykkes selvfølgelig ikke altid, men vi er godt på vej.

- Hvert år uddanner vi et stort antal elever, og det gør vi, fordi vi kan uddanne dem bedre end nogen andre i branchen. Det er blandt andet vores elevprogram, som Tine Simmelsgaard skal videreudvikle, og så skal hun bruge sin meget store rekrutteringserfaring på at tiltrække endnu flere kompetente hoveder. Derudover skal Tine hjælpe os med at indfri vores 2020-mål om at blive den bedste arbejdsplads i branchen.

Tine er uddannet markedsøkonom, har en HD i organisation og ledelse, og har arbejdet som Senior HR Business Partner i mere end 10 år, senest hos Maersk Oil. Tine startede 15. maj og indgår i den samlede topledelse hos DB Schenker Danmark.

- Det er ambitionen om at blive branchens bedste arbejdsplads, der fik mig til at søge stillingen som HR-chef hos DB Schenker. Noget af det første jeg skal i gang med er vores HR-strategi, fortæller Tine Simmelsgaard fra kontoret i Hvidovre.

-hawin

Læs mere om spedition

13/6 2017