Erfaren profil vender hjem til Niels Winther Shipping

Erfaren profil vender hjem til Niels Winther Shipping

Søren Clemmensen er pr. 1. december ansat i som Head of Marine Services i shippingkoncernen, som har hovedsæde i Esbjerg og afdelinger i København og Aarhus

Søren Clemmensen får ansvar for bl.a. skibs-, og projektlaster og projektopgaver indenfor olie/gas og vindenergi.
Dermed vender en meget erfaren profil tilbage til den virksomhed, hvor han i sin tid blev uddannet indenfor shipping, og senere arbejdede syv år.
Udover shippingbranchen har han opbygget en bred erfaring hos en række virksomheder, og har senest været ansat som salgschef hos Esbjerg Havn.

- Søren har med sin viden og kompetencer været en af de bærende kræfter i havnens udvikling gennem det seneste årti. Han er en virkelig dygtig medarbejder, og jeg glæder mig til at arbejde med ham igen.

- Hans rolle bliver at understøtte vores gode udvikling indenfor offshore, vind og skibsfart som medlem af ledergruppen. Vores vækst er styret af samspillet med kunderne og deres behov, og Søren har den perfekte profil til at bidrage med det, siger adm. direktør og ejer Henrik Otto Jensen, Niels Winther & Co.

Hans nye nøglemedarbejder glæder sig til at vende tilbage til rødderne indenfor shipping.
- Jeg ser frem til at \'komme hjem\' til de dedikerede kolleger hos Niels Winther, som har været spændende at følge fra sidelinjen. Men det har også været en fantastisk tid hos Esbjerg Havn, hvor jeg har udviklet mig sammen med virksomheden – bl.a. i arbejdet med at tiltrække aktiviteter indenfor offshore vindenergi.
Gennem årene har jeg prøvet rigtig mange ting fra den operationelle side, og hos havnen har jeg fået bred erfaring med det administrative, siger Søren Clemmensen, og fortsætter:

\r\n


- Det passer perfekt med arbejdet hos Niels Winther, og jeg kender til opgaverne fra begge sider af skrivebordet. Da jeg blev uddannet her, var jeg den femte medarbejder i virksomheden, men nu er der 30 ansatte, så jeg ser frem til at give en hånd med den videre vækst ind i fremtiden.

Søren Clemmensen har et meget stort netværk at trække på til yderligere udvikling af projekter – f.eks. med at sætte operationer op i nye havne rundt om i verden. Her kan Niels Winther & Co. bl.a. levere en færdig \'plug-and-play\'-løsning, hvor kunden groft sagt bare skal \'tilsætte\' sine egne folk og sætte computeren til, mens både papirarbejdet og det praktiske er ordnet på forhånd.

Niels Winther & Co. er en velkonsolideret virksomhed med rødder helt tilbage til 1931 og ejes af Henrik Otto Jensen sammen med Operations Director og partner Michael Lodberg Jensen.

Læs mere om spedition

30/11 2016