Jochen Müller er ny vicedirektør for Dachser Air & Sea Logistics

Jochen Müller er ny vicedirektør for Dachser Air & Sea Logistics

Fra årsskiftet har han afløst Thomas Reuter, som er gået på pension efter 39 år hos Dachser. Müller kom til Dachser den 1. oktober 2016 for at forberede sig på sine kommende arbejdsopgaver som COO

Som COO for Air & Sea Logistics og bestyrelsesmedlem vil Jochen Müller fortsætte Thomas Reuters arbejde. Hans primære opgaver omfatter en fortsat udvidelse af det interkontinentale sø- og luftfragtsnetværk og dets tilslutning til det europæiske vejnet med henblik på at øge værdien for kunderne via intermodal logistik.

Müller blev født i den tyske by Worms i 1964. Han blev medlem af bestyrelsen for Schenker Deutschland AG i 2011, hvor han var ansvarlig for luftfragten i det centraleuropæiske luftfragtsområde samt for salg (sø-/luftfragt) og logistik vedrørende globale virksomhedsflytninger, messer og sportsbegivenheder.

Inden da var Müller administrerende direktør for Schenkers britiske datterselskab med ansvar for vej-, sø- og luftfragt samt for messevirksomhed.

- Jochen Müller har fordybet sig i vores virksomhedsstrukturer og har nu en omfattende forståelse af vores forretningsprocesser og de udfordringer, vi står over for på internationalt plan, siger Bernhard Simon, CEO hos Dachser

Thomas Reuter er født i 1957. Han kom til Dachser i 1978 og blev bestyrelsesmedlem i starten af 2006. Han var en af de drivende kræfter bag udviklingen af virksomhedens internationale forretning og opbygningen af et globalt netværk af sø- og luftfragtslokationer.

I dag har Dachser Air & Sea Logistics 172 egne lokationer og over 4.000 medarbejdere, som genererede salg for omkring 1,5 milliarder euro i 2016. Reuter har planer om at blive i virksomheden i en rådgivende funktion, men vil rette sin opmærksomhed mod sager uden for Dachsers daglige drift.

Han beholder blandt andet sin plads i bestyrelsen for det verdensomspændende luftfragtforbund WACO (World Air Cargo Organisation) og vil repræsentere Dachsers interesser i joint venture-selskaberne Jet-Speed GmbH og NNR + Dachser GmbH.

-lipe

Læs mere om spedition

29/1 2018