Mere end bare boldflyttereSpillere fra AGF Håndbold

Mere end bare boldflyttere

AGF Håndbold indgår hovedsponsoraftale med Freja Transport & Logistics

Aftalen mellem AGF Håndbold og transport- og logistikvirksomheden, Freja Transport & Logistics A/S,  indebærer, at Freja bliver hovedsponsor for AGF Håndbold Dame 1 og Herre 1 hold, som begge spiller i 2. division i den kommende sæson.

AGF Håndbold er i de seneste år vokset markant og er i dag blandt de største håndboldklubber i Danmark både målt på antal medlemmer og sportslige resultater. I AGF Håndbold er der plads til alle.

Der er flere hold på stort set alle ungdomsårgangene, hvoraf de fleste førstehold er blandt de bedste i landet, ligesom der i seniorafdelingen både er bredde og elitehold på herre- og damesiden.

AGF Håndbold drives af frivillige kræfter hele klubben rundt. Dette indebærer, at spillere, forældre og ledere alle bidrager til klubbens daglige drift. Med en ny stærk sponsor i ryggen står AGF Håndbold solidt ved indgangen til den nye sæson.

I AGF Håndbold er de glade for samarbejdet med Freja.

- Det betyder, at AGF Håndbold kan tage endnu et skridt mod vores langsigtede mål om at etablere os som 1. divisionsklub i Aarhus. Derved giver vi vores talenter fra ungdomsafdelingen mulighed for at spille med på et sportsligt højt niveau og sikre deres fortsatte udvikling, udtaler Jakob Haldrup Jensen, der er bestyrelsesformand i AGF Håndbold.

- For Freja betyder sponsoratet, at vi kan være med til at støtte op om en af landets bedste håndboldklubber. Freja har gennem alle årene siden grundlæggelsen i 1985 valgt at støtte forskellige idrætsgrene og -foreninger, og håndboldsporten har altid stået vores hjerte nær, udtaler Jørgen Hansen, Group CEO i Freja.

- Siden 2008 har Freja haft et stort domicil samt logistikcenter i Stilling lige syd for Århus. Dette betyder, at vi har en del medarbejdere, der bor i og omkring byen. Dette giver også en god anledning til at støtte AGF Håndbold, tilføjer Jørgen Hansen.

Begge parter ser frem til samarbejdet, som foreløbigt strækker sig over to år.

-hawin

 

Læs mere om spedition

11/10 2016