UPS Danmarks hovedkvarter forbliver i Glostrup

UPS Danmarks hovedkvarter forbliver i Glostrup

Valad Europe, investment manager i ejendomsbranchen, har forlænget lejekontrakten med United Parcel Service, UPS, på Naverland 7-11 i Glostrup

Den globale logistik virksomhed, UPS, har specialiseret sig i transport, logistik samt e-commerce services. Der er indgået en femårig kontrakt på 6.681 kvadratmeter kontor-, logistik- og lagerareal.

Placeret i Glostrup er Naverland-ejendommen med sine 22.000 kvadtatmeter en multi let ejendom bestående primært af lager og kontor.

Placeringen er i det velkendte Hersted Industripark. UPS er lejer i ejendommen sammen med lejere som Qutron, C. Trolle’s Eftf. Spedition og LD Copenhagen. De to sidstnævnte kom til som lejere i ejendommen i løbet af 2013.

Thomas Grauslund Nielsen, Valad Europes Head of Asset Management i Denmark, udtaler:

- Hersted Industripark vil blive et mere interessant område at være placeret i, i de kommende 10 år. Der har fundet en arkitektkonkurrence sted, som fandt en vinder i 2013.

- Der foreligger nu et projekt med at modernisere området. Der vil ligeledes blive etableret et stop for den nye letbane ved området, som vil medvirke til at gøre det mere attraktivt.

Som han forklarer, er man glade for, at UPS har valgt at forny deres eksisterende lejemål på arealet i Hersted Industripark og at de ligeledes ønsker at udvide arealet.

- Vi har sikret en del nye lejere på ejendommen i 2013, således at ejendommen næsten er fuldt udlejet, hvilket væsentligt styrker værdien, udyber Thomas Grauslund Nielsen.

Valad forvalter omkring €750 million i ejendomme i Norden. Det svarer til ca. 120 ejendomme og 1.200 lejere, der er ledet af teams i Danmark, Sverige og Finland.

-hawin

Læs mere om spedition

7/1 2014