10 medbringertrucks til Frode Laursen

10 medbringertrucks til Frode Laursen

SAWO har leveret de første seks nye Moffett medbringertrucks, som nu er på vej ud i transportbranchen for at hjælpe til i dagligdagen hos Frode Laursen. Til december leveres yderligere fire trucks

SAWO har leveret de første seks nye Moffett medbringertrucks, som nu er på vej ud i transportbranchen for at hjælpe til i dagligdagen hos Frode Laursen. Til december leveres yderligere fire trucks.

De er alle af typen M4 25.3 NX med en løftehøjde på 3.040 mm og en byggehøjde på 2.400 millimeter. Kapaciteten er 2.500 kilo. Der er træk på alle tre hjul og de har duplexmast samt såkaldt SuperReach, dvs. både teleskopgafler, saks og gaffelflyt samt sideskift.

Det er trucks med den ny generation af brændstofbesparende motorer, lette og kompakte nok til at blive transporteret på stort set enhver lastbil eller trailer.

Den nye generation af Moffett kaldet NX, har en redesignet motorhjelm og bagdøre, hvorved adgang til daglige tjek og rutinevedligeholdelse nu er meget nemmere.

Der er affjedret sæde samt mere førerplads, som giver god komfort for chaufføren hele dagen. De har alle GroundStart, som gør det lettere at komme ind og ud af M4 NX uanset placeringen med en terrænstart kontrolknap.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

13/10 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.