BEUMER Group færdiggør sorteringsanlæg for Hermes

BEUMER Group færdiggør sorteringsanlæg for Hermes

Tredie fase af kæmpeanlægget i Rugby i England er afsluttet. Distributionscentret kan nu håndtere over en million pakker om dagen

Af Lisbeth Petersen

BEUMER Group, som er en af verdens førende leverandører af automatiserede materialehåndteringssystemer, har leveret et tredje sorteringssystem til det, Hermes kalder det største pakkedistributionscenter sin art i Storbritannien. Centret kan håndtere og sortere over en million pakker om dagen.

Den første fase med to sorteringssystemer til Hermes UK Midlands Super Hub i Rugby blev afsluttet i 2017. Men på grund af en fortsat, storvækst, afgav Hermes hurtigt ordren på et tredje sorteringssystem kort efter, at hub'en var taget i brug

Den anden fase krævede, at BEUMER Group udførte installationen inden for den almindelig arbejdstid, og uden afbrydelse af systemets drift. Det lod sig gøre ved hjælp af kreative ingeniørløsninger og et jernbanebaseret kransystem til at installere en række tunge komponenter ovenpå en to-lags struktur.

Det nye BEUMER-sorteringssystem i Rugby svarer til det system, der allerede er installeret af BEUMER i Hermes 'hub i Warrington. Ligheden i driftsprocesserne, gør det muligt for Hermes at fortsætte med en høj grad af af operationel effektivitet for støtte den britiske detailbranche.

Sorteringstid på tre minutter
I sorteringssystemet er hvert indføringspunkt udstyret med de nyeste scannings-, volumen- og vejningsteknologier for at sikre en nøjagtig identifikation og profilering af hver pakke. Hver pakke kontrolleres også automatisk for korrekt mærkning, før de overføres til sorteringssystemet.

Pakker, der vejer op til 30 kg, kan sorteres i et forløb på maksimalt tre minutter fra tilførsel- til udgangsdør, takket være de ialt 60 udløbstransportører, der sender pakkerne direkte ud i rullebure eller på paller.

Martijn de Lange, administrerende direktør i Hermes UK, siger om resultaterne i det nye distributionscenter:

- I de seneste par år har vi oplevet tocifret vækst på grund af vores engagement i at investere i verdensklasse netværk og infrastruktur, en innovative flåde og en branche-førende portefølje af serviceløsninger. Derudover optimerer vores interne teknikerteam konstant vores udstyr, for at sikre, at det er bedst i klassen, og vi vil snart introducere yderligere automatisering til understøttelse af vores returproces i de kommende måneder.

- Sidste år havde vi fornøjelsen af vores hidtil mest effektive og travles højsæson, mens vi samtidig fik rekordtjeneste og jeg er helt overbevist om, at det tredje sorteringstrin i Rugby vil sætte os i den stærkest mulige position til at understøtte detailbranchen yderligere i de kommende år.

Om BEUMER-Group
International, førende virksomhedinden for fremstilling af intralogistiksystemer til transport, lastning, palletering, emballering, sortering og distribution.
Med 4.500 ansatte over hele verden omsætter BEUMER-koncernen årligt for ca. EUR 900 mio.
BEUMER-gruppen og dets koncernselskaber og salgsbureauer leverer systemløsninger af høj kvalitet og omfattende kundesupportnetværk over hele kloden og på tværs af en lang række industrier, herunder bulkmaterialer og stykkegods, mad / non-food, byggeri , postordre, post og håndtering af bagage i lufthavn.

Læs mere om transport & distribution

18/9 2019

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.