Dansk Autohjælp agerer fejeblad før Touren

Dansk Autohjælp agerer fejeblad før Touren

Hele landet er på den anden ende, når årets Tour de France afvikler de første tre etaper i Danmark. SOS Dansk Autohjælp assisterer både myndigheder og bilister i forbindelse med cykelløbet

Rundt om afviklingen af Tour de France er en lang række aktører med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. For hvad stiller man op, hvis en parkeret bil blokerer ruten?

Eller holder lige der, hvor der skal være plads til tv-transmission? Eller hvis en bil går i stå på en af til- eller frakørselsvejene og skaber trafikkaos?

Det er i situationer som disse, at SOS Dansk Autohjælp kommer med assistance.

- Vi er glade for og stolte over, at vi er blevet bedt om at bidrage til afviklingen af Tour de France med vores netværk i SOS Dansk Autohjælp, siger direktør Jan Bøjstrup Christensen fra Mobility Division DK i SOS International.

Holder ruten fri
Helt konkret skal SOS Dansk Autohjælp hjælpe med at fjerne biler, der holder ulovligt parkeret i forbindelse med enkeltstarten i København.

På anden etape handler det om at assistere med at fjerne biler, der holder i vejen ved ruten i Vestsjælland. Ved Storebæltsbroen er der også behov for assistance til at sørge for at til- og frakørselsveje er farbare.

Udover at yde assistance til myndighederne, forudser SOS Dansk Autohjælp, at der bliver behov for at komme bilister til hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller punkterer på vej til eller fra cykelløbet.

SOS Dansk Autohjælp har derfor også hidkaldt deres eldrevne vejhjælpscykler til de steder, hvor det vurderes, at der kommer flest tilskuere.

På 1. etape er cyklerne til stede i indre by i København, på 2. etape er de i Roskilde, og på 3. etape er vejhjælpscyklerne på arbejde i Sønderborg.

-hawin

Her kan du finde informationer om, hvordan trafikken er påvirket i dit område:

https://letourcph.dk/trafik/kbh

https://letourcph.dk/trafik/2-etape

https://letourcph.dk/trafik/3-etape

Læs mere om transport & distribution

27/6 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.