Dansk fragtfirma yder værdifuld hjælp til amerikansk virksomhed udenfor USAChris Christensen, står sammen med COO Søren Jensen i spidsen for Comodality Group.

Dansk fragtfirma yder værdifuld hjælp til amerikansk virksomhed udenfor USA

Uden egentlig at gøre det store væsen af sig, har den danske virksomhed Comodality Group på kun fem år etableret en solid platform på det internationale fragtmarked for freight forwarding og logistikservice. Som det eneste agentur for transportvirksomheden Landstar udenfor Amerika, er Comodality Group repræsenteret i 12 lande og omsatte sidste år for 130 millioner

- Vi åbnede kontor i Barcelona 1. januar i år og har haft hurtig succes. Allerede efter tre måneder har vi sorte tal dernede. Vi har planer om Slovakiet senere i 2021 eller 2022 og leder samtidig efter de rette samarbejdspartnere både i UK, Holland og Frankrig til at drive vores virksomheder, så vi dækker det meste af Vesteuropa, fortæller Chris Christensen, der sammen med COO Søren Jensen står i spidsen for Comodality Group.

De købte sig ind i virksomheden i 2016 og igangsatte en ekspansion gennem en udvidelse af fragtforretningen til at omfatte freight forwarding med en kombination af lastbil, tog, fly og søfragt, både LCL-, FCL- og reeferforsendelser.

- Som agent for Landstar, der har 4.000 ansatte og 1.400 kontorer i USA, Mexico og Canada, har vi en god støtte i ryggen i form af licenser, økonomi og forsendelser, med det er vores egne kompetencer, ambitioner og erfaring, der giver os vind i ryggen med Comodality Group, siger Chris Christensen.

Både Chris Christensen og Søren Jensen har mange års international erfaring, og begge har en såkaldt 'Blue MBA' fra CBS Executive – den eneste akkrediterede MBA-uddannelse inden for shipping.

- Med MBA-diplomet fik vi selvfølgelig dokumenteret vores kompetencer og udbygget vores viden, men med uddannelsen fik vi også udbygget vores netværk endnu mere. Vi har et fantastisk netværk, som vi altid kan trække på, når der er behov. Det betyder meget, når der som nu er svære tider, og det er også en af grundene til at vi kan opnå den vækst, vi har oplevet, siger Chris Christensen.

Væksten stopper imidlertid ikke her. Planen for Comodality Group er at være repræsenteret i hele Europa i løbet af få år gennem organisk vækst og opkøb.

-hawin

 

 

 

Læs mere om transport & distribution

9/8 2021

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.