DB Schenker optimerer udskrivning af forsendelsesetiketter

DB Schenker optimerer udskrivning af forsendelsesetiketter

Den globale logistikleverandør, DB Schenker, udvider sit samarbejde med Zetes i Norden og underskriver en ny større aftale om Print As A Service med alle svenske pakkeagenter. En komplet løsning, der vil bidrage til en mere effektiv og bæredygtig udførelse af returneringer og leverancer fra DB Schenkers pakkeagenter

Projektet, der dækker alle 1700+ agenter i hele Sverige, inkluderer en fuldt administreret udskrivningsløsning, hvor Zetes vil levere, implementere og administrere udskrivning af forsendelsesetiketter.

Zetes forbinder alle printere via en 4G-router til internettet for at give problemfri kommunikation mellem Zebra ZD420-labelprinteren og applikationen for at sikre effektive og sikre arbejdsgange. Løsningen understøttes af Zetes-servicedesk og reparationscentre, der er placeret i Malmø.

Baggrunden for projektet var DB Schenkers behov for at yde bedre fleksibilitet og mere bæredygtige processer for leveringerne til og fra agentplaceringer.

Det er en løsning, der gør alle agenter i stand til at håndtere mærkning på stedet under returneringshåndtering i stedet for at mærkater trykkes på forhånd og i en større mængde end påkrævet.

Som et resultat kan hver agent reducere antallet af trykte etiketter, der bliver til unødvendigt og dyrt affald. I stedet kan alle anlæg håndteres uafhængigt og efter behov for aktivt at bidrage til mere bæredygtige og miljørigtige arbejdsmetoder.

Miljøaspektet er et vigtigt spørgsmål for DB Schenker, der har sat sig mål om at reducere sine emissioner med 70 % inden 2030 og nå Sveriges mål om at blive klimaneutral inden 2045.

Fredrik Larsson, driftsansvarlig hos Zetes i Sverige udtaler:

- Vi er glade for, at DB Schenker igen har valgt os som den betroede partner til at levere, styre og støtte deres forretningsprojekter. I 2020 lykkedes det med succes at implementere mere end 4.000+ mobile computere med fuldt administrerede tjenester, og nu ser vi frem til det samme med dette store printprojekt.

Fredrik Nordin, CIO Sverige, Danmark, Island hos DB Schenker tilføjer:

- Vi fortsætter med at bygge videre på samarbejdet med Zetes om hardware og hardware-relaterede tjenester. Zetes har formået at levere velfungerende håndholdte løsninger. Nu har vi tillid til, at de leverer en autonom etiketudskrivningstjeneste i marken - pakkeagenter.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

5/5 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.