Filialledelsen opdelesMANs filialchef Claus Jensen vil fremover koncentrere sig om den videre drift af MANs filial i Avedøre.

Filialledelsen opdeles

MAN opdeler filialledelsen i Greve og Avedøre for at kunne styrke indsatsen og fokusere endnu mere på kunderne

For to år siden overtog MAN det tidligere Nyscan hoveddomicil på Avedøre Holme. Siden da er der blevet fokuseret på at udvikle forretningen og opbygge kompetencer så også den nye afdeling kan levere den samme gode kundeoplevelse som MAN kunderne kender fra de andre afdelinger.

Det er blevet gjort gennem en fælles filialledelse af MAN filialerne i Greve og Avedøre

Til afdelingen i Avedøre er der blevet ansat salgskonsulenter for både truck, bus og varebiler samt mekanikere med MAN kompetencer. Derved har MAN haft grundlaget for at skabe den kundekreds, der i dag er tilknyttet filialen i Avedøre.

Én fælles værkstedsledelse bliver til to

Nu er aktiviteterne i Avedøre filialen nået et niveau, der kræver fuld fokus på driften. Derfor har MAN valgt at styrke filialledelsen ved at ansætte endnu en filialchef, så hver filial får sin egen ledelse.

Claus Jensen, filialchef for både Greve- og Avedøre filialerne, flyttes nu permanent til Avedøre, og skal dermed have fuld fokus på at fortsætte den positive udvikling af Avedøre filialen, der er MAN's brohoved ind i København.

Ny filialchef til MANs største danske værksted

I sammenhæng med MAN’s danske hovedkontor i Greve, ligger også MAN Danmarks største værksted, hvor der bl.a. arbejdes i toholdsskift for at imødekomme efterspørgslen.

Peter Poulsen - Ny filialchef i MAN's hovedafdeling i Greve.

Pr 1. august overtager Peter Poulsen ansvaret, som filialchef for Greve filialen. Peter Poulsen er en meget erfaren branchemand, der senest har fungeret som filialchef for Volvo Truck Center i Hillerød.

Peter Poulsen har arbejdet med lastbiler og busser i mere end 30 år og kender derfor alt til professionel og moderne værkstedsdrift.

Med Claus Jensen's 100 procent fokus på Avedøre og med Peter Poulsen's ankomst i Greve, har MAN skabt de bedste forudsætninger for at videreudvikle MANs position i Storkøbenhavn.

-hawin

 

Læs mere om transport & distribution

11/8 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Rådgivning

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.