Fleet101 bliver til Opter

Fleet101 bliver til Opter

Den nordiske virksomhed bag transportplanlægningssystemet K2, som sidste år blev lanceret i Danmark har skiftet navn.

Det skal være enkelt at tale om transportplanlægning. Derfor skifter virksomheden bag nordens førende software til transportplanlægning nu navn til Opter.

Mere end 350 transportfirmaer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland og Island anvender i dag Opter for at forenkle og effektivisere deres transportordrer. Opter er et moderne transportplanlægningssystem for hele processen fra ordre og leverance til fakturering og afregning.

Systemet er baseret på Microsofts nyeste teknologi og giver mulighed for komplet digitale flows og en enkel mobil kommunikation med køretøjer, chauffører, transportvirksomheder og slutkunder.

Udviklerne bag Opter har deres rødder inden for bud- og lastbilstransport, og videreudviklingen af produktet sker med stor hensyntagen til transportvirksomhedernes og branchens fælles udfordringer.

- Det er netop på baggrund af forståelsen for vores kunders behov og fokus på deres kerneforretning, at vi har udviklet vores produkt. Opter gør det lettere for vores kunder at automatisere og digitalisere deres forretning. Produktet gør det også let for transportfirmaer at samarbejde; har man brug for hjælp til en transportordre, er det ingen sag at gå ind på netværket med andre transportvirksomheder. En bestræbelse mod hele tiden at forbedre forudsætningerne for vores kunder er det, der driver os i udviklingen af Opter, siger virksomhedens administrerende direktør Viktor Edlund.

Selskabet blev stiftet i Stockholm i 2001 under navnet Fleet 101 AB, og med produktet K2 har man etableret sig som markedsførende i Norden med egne salgskontorer i Norge og senest i Danmark i september sidste år.

Et fælles og tydeligt navn er en forudsætning for virksomhedens mål om fortsat vækst gennem både eksisterende og nye kunder. Bag Opters nye logo og visuelle identitet står kommunikationsbureauet Futurniture.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

7/6 2019
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.