Ford Transit Custom er Årets Varebil i Danmark 2020

Ford Transit Custom er Årets Varebil i Danmark 2020

Transit Custom blev kronet som en klokkeklar vinder blandt 6 kandidater, da prisuddelingen arrangeret af Danske Motorjournalister for nyligt fandt sted på FDM Sjællandsringen

Vinderbilen opnåede i alt 74 point med hele 18 point ned til VW's Transporter T6.1 på andenpladsen.

Juryen bestående af 8 danske motorjournalister har især lagt vægt på Transit Customs avancerede hybridvariant Transit Custom Plug-in Hybrid, der kommer både erhvervsdrivende kunder og samfundet til gode.

- Transit Custom er den rette vinder af Årets Varebil 2020, fordi dens Plug-in Hybrid-variant ganske enkelt repræsenterer den bedste løsning og er et grønnere alternativ til de gængse varebiler, udtaler juryformand Andreas Lang Hedegaard, der også er næstformand i foreningen Danske Motorjournalister og redaktør på Biltorvet.

Han uddyber:
-Ford har med Transit Custom Plug-in Hybrid ikke valgt den lette løsning, men den rette løsning – en løsning, der tager hensyn til kunden, da den har hybridteknologi, som hverken går på kompromis med pladsen, lasteevnen, indretningen eller ladetiden. Allervigtigst er dog, at Transit Custom Plug-in Hybrid også er et alternativ med lav CO2-udledning, der tager samfundets miljømæssige udfordringer alvorligt. Den virker relativt dyr i pris, men det hentes ind igen over hele varebilens levetid.

Kundefokuseret produkudvikling og servicemindede erhvervscentre
Tom Maxmølris, Ford Danmarks Head of Commercial Vehicles, glæder sig over prisen og tilføjer:

-Vi er enormt stolte over titlen som Årets Varebil i Danmark 2020. Vi har i hvert led af vores organisation knoklet for at gøre Transit Custom til den bedste varebil i vores modelprogram nogensinde, og det er Transit Custom Plug-in Hybrid beviset på. Den reducerer både udledningen og totalomkostningerne uden at give afkald på de praktiske egenskaber, den er verdenskendt for. Fortjenesten går til vores kundefokuserede produktudvikling og ikke mindst vores altid servicemindede Transit Erhvervscentre, som vi har et tæt samarbejde med.

Transit Customs titel som Årets Varebil i Danmark 2020 følger i kølvandet på dens samlede sejr ved International Van of the Year 2020. Her var det hele Transit Customs hybridlinje (inklusive Transit Custom EcoBlue Hybrid), der blev udpeget som vinder, mens Ford Ranger også vandt International Pick-up Award 2020.

Pointfordelingen blandt kandidaterne til Årets Varebil i Danmark 2020 endte således:

1) Ford Transit Custom Plug-in Hybrid – 74 point
2) Volkswagen Transporter T6.1 – 56 point
3) Nisan NV300 – 32 point
4) Toyota Proace City – 29 point
5) Renault Master Z.E – 23 point
6) Opel Movano – 11 point

-lipe

Læs mere om transport & distribution

14/9 2020

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.