Årets bil fylder 40

Årets bil fylder 40

Daily, kåret som International Van of the Year 2018 for sin bæredygtige Daily Blue Power-familie, fejrer i år sit 40-års jubilæum

Siden lanceringen i 1978 har Daily udmærket sig ved banebrydende nyskabelser, der har ændret sektoren: fra anvendelse af en chassisramme af lastbilstypen med baghjulstræk og uafhængigt forhjulsophæng og indførelse af Common Rail-teknologien i 1999, en absolut nyhed på verdensplan, til det avancerede Electronic Stability Program (ESP) der kan stabilisere køretøjets adfærd under styring og bremsning.

I årenes løb har Daily gennemgået en vedvarende udvikling for at opfylde kundernes skiftende behov, men den er altid forblevet tro mod sit DNA. Den har været foregangsmand med sine effektive og miljøvenlige teknologier, der er af stadig voksende betydning for transportsektoren.

Daily anno 2018, kåret som Årets bil i sin klasse

I dag er Daily den ubestridte leder inden for sektoren, når det kommer til bæredygtighed, takket være konceptet Daily Blue Power der garanterer transportvirksomhederne, at de kan overholde de strengeste miljøregler, og som for disse egenskaber fik tildelt titlen som 'International Van of the Year 2018'.

Mere end 3 millioner Daily, der er fremstillet på 3 kontinenter og kører på vejene i 110 lande, er vidnesbyrd om denne families popularitet og ekstraordinære evne til at tilpasse sig de specifikke behov hos vores kunder i hele verden.

Daily er den mest alsidige bil i sin klasse med branchens bredeste udbud fra 3,3 til 7,2 tons totalvægt og fra 7,3 til 19,6 m3 lastvolumen.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

20/8 2018