Bewi ASA overtager 100% af aktierne i Bewi Cellpack(foto: Bewi Cellpack).

Bewi ASA overtager 100% af aktierne i Bewi Cellpack

I april 2021 annoncerede emballage- og isoleringskoncernen Bewi ASA, at man havde købt aktiemajoriteten, 51 procent, af det daværende Honeycomb Cellpack i Thorsø, som skiftede navn til Bewi Cellpack i august 2021

I tråd med Bewi-koncernens strategi om at være en full-service løsningsleverandør for selskabets kunder, har Bewi ASA nu købt de resterende 49 procent af aktierne i Bewi Cellpack, hvilket betyder at Bewi ASA ejer 100 procent af aktierne i selskabet.

Den tidligere ejer, Thomas J. Bladt, fortsætter som direktør i Bewi Cellpack.

Dermed forstærker og investerer koncernen yderligere i sine danske aktiviteter, som nu tæller syv fabrikker samt to dedikerede fabrikker til indsamling og genanvendelse af Flamingo.

Købet af Bewi Cellpack understreger ydermere koncernens ambitiøse bæredygtighedsstrategi kombineret med koncernens strategi om at være en full-service løsningsleverandør med adskillige materialer og produktkategorier i porteføljen.

Bewi Cellpack har mere end 20 års erfaring med at designe, udvikle og fremstille miljøvenlig honeycomb-emballage til stødabsorbering og fiksering af produkter under transport.

Emballagen er lavet af en kombination af kraftforing og en kerne med cellestruktur, og er 100 procent genanvendelig og biologisk nedbrydelig.

Det geografiske fokus for Bewi Cellpack har været de nordiske lande samt det tyske marked, hvor virksomheden har flere tætte og langvarige kunderelationer.

-hawin

25/5 2022