transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Bæredygtighed på højt niveau

Bæredygtighed på højt niveau

Chep Europe, Firmaet, der leverer løsninger til forsyningskæden, er blevet anerkendt af det uafhængige kreditvurderingsbureau EcoVadis og fastholder for fjerde år i træk sin topplacering som socialt ansvarlig virksomhed

Firmaet, der leverer løsninger til forsyningskæden, er blevet anerkendt af det uafhængige kreditvurderingsbureau EcoVadis.

Chep Europe, leverandør af løsninger til forsyningskæden, er blevet udmærket med EcoVadis Gold Recognition Level, det højeste tilgængelige niveau, for sine resultater inden for bæredygtighed.

Med denne anerkendelse bliver Chep den første virksomhed inden for forsyningskædemarkedet, der i fire år i træk har opnået en topplacering.

Chep Europe har opnået dette høje niveau for deres miljømæssigt forsvarlige udvikling og resultater inden for områderne miljø, arbejdsmarkedsstrategier, fair forretningspraksis og forsyningskæder.

EcoVadis’ metode er baseret på internationale standarder for virksomheders sociale ansvar, herunder Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000, der dækker 150 brugerkategorier og 150 lande.

EcoVadis vurderer 35.000 leverandører fordelt på 99 lande og 150 forretningssektorer.

Chep er en del af koncernen Brambles Limited, der leverer forsyningskædeløsninger, og som har opnået en global topplacering inden for sin kategori (kommercielle tjenester og forsyningsindustri) på Dow Jones’ bæredygtighedsindeks for 2018.

Denne anerkendelse er et resultat af Brambles’ implementering af cirkulær økonomi på globalt niveau. Virksomheden har også underskrevet FN's Global Compact og 2020 Sustainability Goals, der er tæt forbundet med FN's Sustainability Development Goals (SDGs).

Brambles’ direktør for global bæredygtighed, Juan Jose Freijo, siger:

- Vi er ekstremt stolte over at modtage endnu en udmærkelse for vores arbejde med socialt virksomhedsansvar. CHEP hjælper med at flytte flere varer til flere mennesker på flere steder end nogen anden virksomhed i verden. Det er derfor, vi reelt kan bidrage til en smartere og mere bæredygtig fremtid. Sammen stræber vi efter at skabe ’en bedre planet, en bedre forretning og et bedre samfund’, som er de tre søjler i vores bæredygtighedsprogram.

- At være socialt ansvarlig er kernen i alt, hvad vi gør. Som pionerer i den cirkulære økonomi har vores arbejde altid fjernet affald i hele forsyningskæden. Det beskytter vores skove og mindsker behovet for affaldsdeponering. Vi anerkender, at deling og genbrug af vores begrænsede ressourcer er det rigtige for samfundet. Alene sidste år har vores aktiviteter reduceret 1,4 megaton affald og reddet 1,7 millioner træer.

- Desuden har vi et omfattende frivillighedsprogram, hvor vores medarbejdere kan bruge tre arbejdsdage om året på forskellige frivillige aktiviteter. I regnskabsåret 2018 blev der udført frivilligt arbejde svarende til 17.426 timer over hele kloden af vores medarbejdere.

-hawin

Læs mere om transportemballage

13/2 2019
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien