Cabkas genanvendelige paller og containerløsninger i nye versioner

Cabkas genanvendelige paller og containerløsninger i nye versioner

Producenten af genanvendelige transportemballageløsninger fremstillet af genbrugsplast vil på Empack i Madrid præsentere sin nye Retail E5.3-ordreplukkepalle og de nye versioner af den foldbare store container CabCube 3.0. som alle er skabt til at minimere CO2-aftrykket inden for transport og logistik

Cabka ønsker at transformere hele industrier og deres forsyningskæder mod større bæredygtighed og effektivitet. Det handler ikke kun om at forvandle plastikaffald til innovative produkter. Cabka ønsker at bruge sine produkter til at fremme sit motto Transformation Matters.

Beskyttelse af miljø og medarbejdere
På Empack-messen i Madrid den 26. og 27. oktober er et af virksomhedens højdepunkter Retail E5.3-ordreplukkepallen, som gør overflytning af produkter både mere omkostningseffektiv, sikker og mere bæredygtig. Pallen erstatter de traditionelle træpaller.

-Plukkepallen reducerer, som en indlejringsbar og dermed volumenbesparende lastbærer både lager- og transportomkostninger. Retail E5.3 er robust, holdbar og overstiger markant Europool pallernes sædvanlige levetid. Ved brug i en lukket enhed overvåges pallebeholdningen præcist, og pallekvaliteten har en langsigtet garanti, fordi der er tale om uændret anvendelse, fortæller Cabka, som også fremhæver beskyttelsen af både miljø og arbejdsmiljø:

-Pallerne er også overbevisende når det gælder arbejdssikkerhed med deres glatte og rene overflade og affasede kanter. Den lave vægt letter manuelle løft og stabling. Med hensyn til miljøbeskyttelse scorer pallerne højt med deres ressourcebesparende konstruktion af genbrugsplast og det faktum, at materialekredsløbet af lukket ved afslutningen af deres brugstid, lyder det fra Cabka.

Retail E5.3 fås i Europallemål på 1200 x 800 mm, kan bære op til 2500 kr og er 100 procent kompatibel med dens tidligere model. Sammenlignet med en træpalle kan letvægtspallen spare 500 kg i egenvægt for hver lastbiltransport.

FLC for at minimere det økologiske fodaftryk
Et andet højdepunkt på standen er CabCube 3.0, en foldbar, stor pallecontainer med grundmål på 1.235 x 830 millimeter og en indvendig volumen på 722 liter, der er designet til at minimere miljøbelastningen. Når den er tom, kan den foldes til en brøkdel af sin volumen, og det reducerer kravet om lagerplads til returtransport med 75 pct.
CabCuben er sprøjtestøbt af genbrugsplast og er delvist fremstillet af behandlet husholdningsaffald. Dermed er den både robust og bæredygtigt samme tid.

-lipe

Læs mere om transportemballage

13/10 2022