transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

CHEP igen blandt de bedste arbejdsgiver i Europa

CHEP igen blandt de bedste arbejdsgiver i Europa

For andet år i træk er den globaleleverandør af palleløsninger af Top Employers Institute blevet certificeret som en af 2019’s bedstearbejdsgivere i Europa. Det sker efter virksomhedens datterselskaber i både Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Polen og Irlander blevet godkendt

Top Employers Institute er en global certificeringsinstitution, der beskæftiger sig med medarbejderforhold. For at opnå Top Employer Europe-status skal en virksomhed være godkendt som Top Employer i mindst 5 lande i regionen.

David Plink, CEO hos Top Employers Institute, udtaler:
- CHEP hører til blandt verdens bedste arbejdsgivere, når det kommer til medarbejderforhold, og det afspejler sig også i deres resultater. Det er en virksomhed, som fokuserer på kvalitet, ikke kun når det gælder produkter og sikkerhedsstandarder, men også når det gælder udbuddet af spændende karrieremuligheder for deres ansatte rundt omkring i verden. De formår at tiltrække og fastholde talenter ved at tilbyde dem gunstige arbejdsforhold og gøre en indsats for at udvikle de ansatte.

TEI uddeler certificeringen til virksomheder, der lever op til de højeste standarter for medarbejdernes arbejdsforhold. Efter godkendelsen og en ekstern audit vurderes og sammenlignes de godkendte virksomheders resultater ud fra en internationalt fastsat standard. Programmet godkender arbejdsgivere på baggrund af deres tilbud til medarbejderne inden for ti områder:

• Talentstrategi
• Tiltrækning af talenter
• Kontormiljø
• Ansættelsesprocedure
• Læring og udvikling
• Præstationsstyring
• Ledelsesudvikling
• Karrierevejledning
• Godtgørelsesordning og bonusser
• Kultur

Målrettet udvikling af medarbejderne
Ruediger Heim, CHEP EMEA’s underdirektør for HR, siger:
- Vi er meget glade for at være blevet certificeret som toparbejdsgiver for andet år i træk. Vi er bevidste om, at det ikke alene er vigtigt, at vores ansatte er stolte af den succes, de er med til at skabe for virksomheden, men at stoltheden og det engagement, der ligger bag, også er nøglen til vores kunders og aktionærers succes.

Hos CHEP fokuserer vi altid først på vores folk, og vores indsats og investeringer i vores medarbejdere er ikke alene igen blevet anerkendt i Europa, men nu også i Sydafrika, Indien og Saudi Arabien.

CHEP arbejder målrettet for at udvikle medarbejderes individuelle karrierer, styrke deres kompetencer og støtte den enkelte på deres vej i virksomheden. Det gør de ved at levere førsteklasses lærings- og udviklingsprogrammer og -værktøjer og gode mobilitetsmuligheder. CHEP's Commercial Academy fik for nylig tildelt prisen som 'Learning Program of Excellence' af Learning & Performance Institute (LPI).
Thomas Allmark, CHEP EMEA’s direktør for integration og mangfoldighed, siger:

Top Employers Institute (TEI) har hovedkontor i Holland. De certificerer virksomheder i hele verden, som tilbyder de bedste professionelle udviklingsmuligheder for deres ansatte. De gennemfører gennemgående research i en organisations HR-miljø, hvilket omfatter HR- og talentstrategi, implementeringen af politikker, monitorering og rapportering, udvikling af lederskab, karriereplanlægning og udviklingen af unge talenter.

-lipe

Læs mere om transportemballage

21/2 2019
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien