D-Trading skifter navn

D-Trading skifter navn

Ønsket har længe været en mere klar profil, som afspejler virksomheden og dens stærke kompetencer inden for salg og udvikling af rullecontainere i hele Skandinavien. Derfor skifter D-Trading ApS navn til DT Rullecontainer

D-Trading har produceret, udviklet og forhandlet rullecontainere til hele Skandinavien i mere end 20 år. Gennem længere tid har man i virksomheden mærket en stigende interesse fra flere brancher for at bruge rullecontainere.

Derfor er der behov for at profilere virksomheden endnu skarpere som en af de førende på markedet. Hos DT Rullecontainer ændrer kerneområderne sig dog ikke. De handler stadig om rullecontainere med tilbehør, INKA-paller samt plastpaller og bigboxe.

Stort set alt andet end navnet forbliver det samme. Service og sparring samt det store udvalg af løsninger laver man med andre ord ikke om på. Ej heller ejerforhold, bankoplysninger, cvr-nummer og adresse.

En ting er dog nyt og samtidig en markant forbedring. Den nye hjemmeside www.dtrullecontainer.dk har nemlig set dagens lys. På siden kan man tjekke de mange muligheder for smarte transportløsninger og orientere sig om nyheder og services. 

Navneskiftet trådte formelt i kraft d 26. november 2018.

-hawin

Læs mere om transportemballage

27/11 2018