Faget er salg – passionen er ledelse 

Faget er salg – passionen er ledelse 

Farusa kunne 1. september byde velkommen til Michael Bonvang.Fremover har han ansvaret for FARUSAs nordiske salgsafdeling, der pt. består af tre eksterne Heavy Duty sælgere i Danmark og Sverige og to interne sælgere på hovedkontoret i Farum

Michael Bonvang indtræder samtidigti ledelsesgruppen, som desuden består af fabrikschef Martin Mikkelsen og fabrikant Arne Hammer 

Michael Bonvang har over 30 års erfaring med salg, hvoraf de sidste 25 år har været med lederansvar hos bl.a. Honeywell A/S, IMI Hydronic Engineering A/S, Novenco A/S og Comfortair. 

Ifølge den nye salgschef er hans fag salg, men hans store passion er ledelse. Michael Bonvang har en ledelsesuddannelse fra Warwick University, hvor coaching af teams var hovedparten af uddannelsen.  

- Min force er at se tingene fra kundens perspektiv og derigennem sikre en fantastisk kunderejse hos FARUSA. Jeg drives af at gøre tingene ordentligt. Det betyder for vores kunder, at jeg vil lytte til deres behov og udfordringer, så deres produkter er emballeret præcis på den måde og i den kvalitet, de ønsker – vi sikrer deres værdier hele vejen til slutkunderne, siger Michael Bonvang og tilføjer: 

- Vi har fokus på bæredygtighed i alt, vi gør hos FARUSA, og det er helt grundlæggende for mig, at vi som virksomhed tager ansvar for vores planet. De sidste 15 år har jeg primært arbejdet i Norden i internationale virksomheder, og jeg glæder mig til at udvikle vores forretning med en masse nordiske virksomheder i fremtiden. 

Teamwork er essentielt for vækst 
Fabrikant Arne Hammer, som ud over at være ejerleder af FARUSA indtil nu også har haft det overordnede salgsansvar, vil fremover fokusere på virksomhedens Key Account-kunder. Han glæder sig meget over ansættelsen og har store forventninger til den nye Head of Sales:   

- Kun få mennesker kan udrette store ting alene, og Michael er drevet af teamwork. Det er en central ingrediens for et godt og spændende samarbejde - og helt essentielt for at opnå vores kommende vækstplaner, siger Arne Hammer. 

Michael Bonvang er 54 år. Han bor med sin kommende hustru i Ganløse og er i øvrigt også passioneret, når det gælder såvel badminton som golfsport.   

-lipe 

 

19/9 2023