Loftware og NiceLabel fusionerer

Loftware og NiceLabel fusionerer

60 års global ekspertise inden for virksomhedsmærkning og grafikstyring bliver lagt sammen for at give kunder og partnere flere muligheder og et udvidet udvalg af løsninger

Loftware, Inc., som er verdens førende virksomhed inden for løsninger til virksomhedsmærkning og grafikstyring, og NiceLabel, som er en førende udvikler af mærkningsadministrationssystemer, har meddelt, at de slås sammen under Loftware-virksomhedsparaplyen.

Sammenlægningen giver kunder og partnere et udvidet udvalg af løsninger, forbedrede mærkningsmuligheder og flere fordele fordelene ved større investeringer i skybaserede løsninger og teknologier. Den samler også 60 års kombineret ekspertise i løsning af mærkningsudfordringer for virksomheder i alle størrelser i en lang række brancher over hele verden.

-Vores kunder, kanal- og teknologipartnere og det samlede marked vil drage fordel af vores strategiske vision om at levere bredere og mere omfattende mærkningsløsninger i en udvidet skala, tjenester i verdensklasse og global support. Vi forener også de bedste talenter i branchen for at nå nye innovationsniveauer , udtaler Loftwares direktør og CEO Robert O'Connor, Jr.

Loftware Inc's hovedkvarter i Portsmouth, New Hampshire i USA

-Loftware og NiceLabel har begge oplevet vedvarende vækst og ekspansion i løbet af de sidste år, især i 2020, hvor mærkningsløsninger er blevet så vigtige for en sammenhængende forsyningskæde. Dette skridt samler to blomstrende organisationer, hvilket giver momentum til betydelig ekspansion i løbet af det næste årti og videre frem, tilføjer han.

Fortsat egne produkter og styrket smidighed i forsyningkæden
NiceLabels store, globale partnernetværk omfatter forhandlere, uafhængige softwareleverandører, producenter af originaludstyr og udskrivningsteknologipartnere, der leverer NiceLabel-mærkningsløsninger og -teknologi.

Samtidig bidrager Loftware med en omfattende erfaring inden for salg, servicering og support af virksomhedsmærknings- og grafikstyringsløsninger til store globale organisationer. Den samlede organisation vil fortsat tilbyde både Loftware- og NiceLabel-produkter, der leverer det bredeste udvalg af skybaserede mærkningsløsninger til direkte kunder og kanalpartnerkunder over hele verden. Sammen vil de yderligere styrke forsyningskædens smidighed, understøtte nye reguleringer og optimere forretningsaktiviteter for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder biovidenskab, produktion, mad- og drikkevarer, detailhandel, bilindustrien, forbrugerprodukter, tøj og meget mere.

-Vi er glade for sammenslutningen med Loftware, og vi ser frem til at kunne udvide mulighederne for vores kanalpartnere og slutkunder ved at tilbyde nye løsninger og innovationer, der kan hjælpe dem med at videreføre deres virksomhed, siger NiceLabels CEO Chris Walsh., og uddyber:

 

NiceLabels hovedkvarter i Slovenien

-De to virksomheder tilbyder komplementære løsninger, der er vigtigere end nogensinde før. Denne kombination repræsenterer en fantastisk mulighed for yderligere at sætte fart på væksten, i takt med at virksomheder søger at håndtere nye kunde- og lovgivningsmæssige krav og standardisere mærkning over hele verden.

Loftware er vært for et webinar torsdag d. 14. januar kl. 16.00 CET med Robert O'Connor, Jr.. Det handle om hvordan kombinationen af Loftware- og NiceLabelløsninger fundamentalt vil ændre mærkningsmarkedet.

-lipe

Læs mere om transportemballage

12/1 2021