Motorolie i bag-in-box

Motorolie i bag-in-box

TotalEnergies Lubrifiants udvider sin portefølje med Quartz Box. Den nye emballageløsning afløser plastikdunke og letter både på affaldshåndteringen, plastforbruget og pladsen i bl.a. værksteder. Danmark er et af de første lande, som kan få forskellige smøremidler på tappebokse

Del artiklen på

Quartz Box er et miljøeffektivt emballagekoncept, designet til at øge bæredygtighed ved at bruge mindre plastik og genanvendeligt pap.

Quartz Box minder om de bag-in-boxes, mange vinproducenter er begyndt at emballere i.
Den har en optimeret såkaldt Cheertainer-inderpose med høj punkteringsmodstand, hvor smøremidlet opbevares. Den er placeret i en 20 liters papkasse og olien tappes via en hane, som reducerer spild og gør arbejdet lettere og renere for mekanikere

På værkstederne kan man stable 6 stykker Quartz Box oven på hinanden og dermed frigøre plads på hylderne, og bruttovægten pr. boks er 348 gram lettere end en traditionel 20 liters oliedunk.

Efter brug skilles boksen og posen ad og opbevares fladt, så affaldet fylder mindre og bortskaffelse forenkles.

Boks-emballagen vil i første omgang blive anvendt til 11 avancerede motorolier, der dækker de vigtigste fabrikanters specifikationer for køretøjsflåder på markedet.

Quartz Box vil først være tilgængelig på følgende europæiske markeder: Danmark, Østrig, Balkan, Bulgarien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Italien, Holland, Portugal, Spanien, Storbritannien.

Jean Parizot, Inland General Manager hos TotalEnergies Lubrifiants, siger om tilbuddet:

-Vi er meget stolte af at tilbyde vores kunder den her innovative løsning. Quartz Box er en enestående mulighed for TotalEnergies Lubrifiants partnere til at udvide deres specialolieudbud uden at skulle ty til masseopbevaring.

-lipe

Læs mere om transportemballage

22/8 2022