Ny Global Account Manager hos Palcut

Ny Global Account Manager hos Palcut

Palcut i Holstebro, specialist i løsninger til automatisk palletering, styrker den internationale kundeudvikling med ansættelsen af Henrik Korsbo som Global Account Manager

Henrik Korsbo, 56 år, er ansat som Global Account Manager i en nyoprettet stilling hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro.

Henrik Korsbo skal opbygge relationerne til de store globale key-accounts indenfor blandt andet føde- og drikkevareindustrien, der er den primære aftager af virksomhedens løsninger til fuldautomatisk palletering. Desuden skal han på sigt arbejde med at udvikle salget rettet mod andre industrier.

Henrik Korsbo har 25 års erfaring med internationalt salg, forretningsudvikling og ledelse fra primært fødevareindustrien. Senest kommer han fra Vifu, Videncenter for Fødevareudvikling, i Holstebro, hvor han kommer fra en stilling som projektleder.

Tidligere har han hos Tholstrup Cheese, gennem en længere årrække, haft ledelses- og salgsansvar for en række lande med fokus på salg til forhandlere og store supermarkedskæder i Europa og på oversøiske markeder.

Senere var han eksportchef hos Premier Is i Thisted med ansvar for eksport af is og fromage til primært Nordeuropa og ansvarlig for forretningsudvikling, herunder individuelle kundeløsninger til strategiske partnere i Danmark og internationalt.

Tidligt i karrieren, fra 1986 til 1988, var han eksportassistent hos Udenrigsministeriet ved Königlich Danisches Generalkonsulat i Frankfurt am Main, Tyskland.

Henrik Korsbo er uddannet akademiøkonom fra Niels Brock i 1984. Siden har han suppleret med en projektlederuddannelse og ”Certificat Pratique de Francais Commercial et Economique” afholdt af Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.

- Henrik Korsbo har stor erfaring i at opbygge succesrige partnerskaber med multinationale virksomheder, og han ved, hvordan man arbejder med komplekse organisationer, og hvad det kræver at servicere dem. Vi er ikke i tvivl om, at han vil styrke relationerne til vores internationale nøglekunder, siger Rudi Pedersen, administrerende direktør i Palcut.

 

 

Læs mere om transportemballage

2/7 2018