Ny udviklingskonstruktør hos Palcut A/S

Ny udviklingskonstruktør hos Palcut A/S

Holstebrovirksomheden, som er specialist i løsninger til automatisk palletering, styrker udviklingsafdelingen med ansættelsen af Karsten Mosegaard som udviklingskonstruktør

Karsten Mosegaard, 35 år, er ansat som udviklingskonstruktør hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro. Hermed vender han tilbage til Palcut efter kort afstikker til en anden virksomhed i området.

Karsten Mosegaard skal skræddersy Palcuts palleteringsløsninger til blandt andet føde- og drikkevareindustrien. Han skal varetage den tekniske dialog med kunden, konstruere og følge konstruktionen til den er produceret, installeret og med succes integreret i kundens palleteringslinje.

Karsten Mosegaard kommer fra en stilling som projektleder hos Linatech i Kjellerup, hvor han har arbejdet med udviklingsopgaver for medicinalindustrien. Tidligere har han arbejdet for Palcut i seks år som konstruktør, som han altså nu vender tilbage til.

Han er udlært som smed hos Alfred Priess i Vinderup, og Karsten Mosegaard har efterfølgende videreuddannet sig til teknisk designer på Herningsholm Erhvervsskole i Herning.

- Det er med stor glæde, at vi kan byde Karsten Mosegaard tilbage hos Palcut. Han har mange års erfaring og er ekspert i at tilpasse vores løsninger til kundernes behov. Det er vigtigt eftersom 80 pct. af Palcut-installationerne skal tilpasses til den aktuelle pakkelinje, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i Palcut A/S.

Om Palcut
Mere end 10 års erfaring i 'Nonstop Stacking' og 500 installerede systemer i Europa.
Har bl.a. udviklet skridsikre mellemlægsark og fuldautomatiske dispensere som sikrer lynhurtige arbejdsgange og mindre nedetid ved at skære arkene i en forprogrammeret længde direkte fra rullen  klar til palletering.
Leverer viden og knowhow til skræddersyede løsninger for virksomheder som IKEA, Lantmännen, Sofidel, Aqua d’Or, Kellogg’s, Mondelez og Arla Foods.

-lipe

Læs mere om transportemballage

20/8 2018