transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Ny version af etikethåndteringsportefølje

Ny version af etikethåndteringsportefølje

Udvikleren af etiketdesignsoftware og etikethåndteringssystemer, NiceLabel, har lanceret en ny version af sin portefølje af etikethåndteringsløsninger. Version 2019.3 giver organisationer mulighed for at bruge en enkelt platform til design og udskrivning af deres etiketter og forsyningskædedokumenter. Det sparer dem både tid og penge og strømliner hele deres produktionsproces

NiceLabel-softwaren tilbød tidligere etiketdesign direkte fra kassen, så erhvervsbrugere hurtigt og nemt kunne designe og udskrive etiketter.

Den nye version bygger oven på den mulighed og giver brugerne, og især dem, der arbejder i fabrikker eller på lagre, mulighed for nemt at designe og udskrive relaterede forsyningskædedokumenter, herunder følgesedler, pluklister, pakkesedler og fakturaer – fra en enkelt platform.

- Som altid fokuserer vi i høj grad på at lytte nøje til kunderne og tilpasse vores etiketteringsløsninger, så de opfylder kundernes behov.

- Vi ved, at det har været muligt at designe og udskrive disse dokumenter tidligere, men det har været komplekst og krævet medarbejdere med fremragende tekniske færdigheder. Med den nyeste version har vi gjort det nemt for brugere at designe disse dokumenter, fortalte Ken Moir, VP for Marketing NiceLabel.

- Resultatet er noget, som efter vores mening kan gøre en reel og markant forskel på markedspladsen. Det er en brugervenlig måde for virksomheder at designe og udskrive deres etiketter og forsyningskædedokumenter i ét enkelt etikethåndteringssystem, tilføjede Moir,

2019.3-udgivelsen af NiceLabel-softwaren har også en konnektor til cloudbaseret software fra Workday. Det er et eksempel på en cloud-til-cloud integration, der også understøtter cloudtilsluttede printere (IoT-udskrivning).

Virksomheder, der indfører denne funktionalitet, kan udskrive uden drivere, eliminere deres etiketteringsfodaftryk på stedet totalt og som følge deraf reducere udgifterne. Deres eksisterende Workday-proces forbliver den samme, men de får fordelen af strømlinet etiketudskrivning gennem NiceLabel Label Cloud.  

- Med et hvilket som helst cloudbaseret system er der en forventning om nem integration med andre cloudbaserede programmer, fortsætter Moir.

Brugerne forventer, at Label Cloud er i stand til uden problemer at interagere med andre cloudbaserede programmer. Det er præcis, hvad denne nye udgivelse leverer via dens konnektorer og cloud-to-cloud integrationsmuligheder.

Udgivelsen inkluderer også forbedringer af NiceLabels SAP ABAP-pakke (advanced business application programming), herunder muligheden for at udskrive forsyningskædedokumenter nemmere og for at eksportere datakilder for strømlinet design.

Den nye 2019.3-udgivelse har desuden et webbaseret styringsprogram for NiceLabel-integrationssystemet, som giver brugerne mulighed for centralt at håndtere alle integrationer.

Samtidig med 2019.3-lanceringen introducerer NiceLabel også en helt ny udgave af Label Cloud. Label Cloud Compliance er vertikalt rettet mod offentligt regulerede selskaber, herunder producenter af medicinsk udstyr, medicinalvirksomheder og kemikalievirksomheder, der kræver en overensstemmende etiketteringsproces for at opfylde lovkravene fra den amerikanske fødevarestyrelse (FDA) og Den Europæiske Union (EU).

-hawin

Læs mere om transportemballage

17/11 2020
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher