Palcut ansætter Kurt Kirkeby som ny udviklingskonstruktør

Palcut ansætter Kurt Kirkeby som ny udviklingskonstruktør

Palleteringsspecialisten ved Holstebro, styrker udviklingen af kundespecifikke løsninger med den nyoprettede stilling

Kurt Kirkeby, 53 år, er ansat som udviklingskonstruktør hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro.

I sit nye job skal Kurt Kirkeby lave kundetilpassede løsninger inden for arkdispensering- og mellemlægsark til industrien. Desuden skal han arbejde med at skabe nye produkter, inden for løsninger til palletering og stabilisering af palleforsendelser under transport.

Kurt Kirkeby har en alsidig erfaring og kommer senest fra Labflex i Skive, hvor han gennem 5 år har arbejdet som produktudvikler af laboratorieudstyr, herunder et fleksibelt fysik-/ kemilokalesystem til skoler med integrerede multimedie-løsninger så forsøg kan transmitteres og deles, samt 3D-printning.
Tidligere har han gennem 13 år arbejdet for Bang & Olufsen A/S, blandt andet i ”Innovation & Prototyping” med sprintudvikling af nye B&O-koncepter.

Kurt Kirkeby er oprindeligt uddannet maskintekniker på Sønderborg Tekniske Skole, og har løbende suppleret med en lang række kurser, så som Finite Element Analysis og Design For Manufacture. I dag arbejder han som ingeniør.

Stillingen er nyoprettet og er et led i Palcuts mål om at fordoble omsætningen inden for få år. Virksomhedens
fuldautomatiske dispensere og skridsikre mellemlægsark sætter nye standarder for pallestabilitet og oppetid på pakkelinjer. Løsningerne afsættes til en række industrier, herunder føde- og drikkevarer, møbler og papir.

Bag sig har virksomheden 500 installerede systemer, der indgår i fuldautomatiske palleteringsanlæg på det europæiske marked.

- Den stigende efterspørgsel efter vores løsninger, i form af Palcut arkdispensere og Antim antislip papir, gør at vi nu udvider vores udviklings- og konstruktionsafdeling yderligere. Det sker for at sikre hurtige og præcise leverancer. Det skal foregå gennem en dyb forståelse af industriens palleteringsprocesser, og i en konstruktiv dialog med kunderne. Kurt Kirkeby kan med sin tekniske baggrund analysere kundernes behov og tale deres sprog, siger Rudi Pedersen, adm. direktør i Palcut A/S, om baggrunden for ansættelsen.

-lipe

Læs mere om transportemballage

21/3 2018