Palcut går ind på det spanske og portugisiske markedXavi Llebaria er udnævnt som leder af Palcuts aktiviteter på den iberiske halvø, som omfatter salg og support

Palcut går ind på det spanske og portugisiske marked

Specialisten i automatiske palleteringsløsninger, Palcut, ekspanderer i Spanien og Portugal. Virksomheden ser et stort potentiale for deres innovative løsninger til pakkelinjer i den store føde- og drikkevareindustri på den iberiske halvø

Palcut A/S åbner etablerer sig med salgs- og supportkontor i Spanien. Kontoret blev åbnet den 1. november og dækker Spanien og Portugal med henblik på afsætning af deres fuldautomatiserede løsninger til antiskrid-papir i palleteringslinjer.

Baggrunden er en strategisk beslutning hos Palcut om, at man fremover ønsker supportere specielt føde- og drikkevareindustrien på den iberiske halvø, hvor der har været en betydelig stigning i automatiseringen og antallet af installerede robotter. Et potentiale der underbygges af en population på 60 millioner mennesker og mange turister i de to lande.

- Den spanske føde- og drikkevareindustri udvikler sig stærkt i disse år, ikke mindst på pakkelinjerne, hvor brugen af robotter vinder frem. Så der er et stort potentiale for Palcut, siger Palle A. Christensen, salgschef for Øst- og Sydeuropa hos Palcut.

Lokal support med stærk baggrund

Palcuts nye salgskontor er placeret i Tarragona, tæt på Barcelona. Xavi Llebaria er udnævnt som leder af aktiviteterne på den iberiske halvø, som omfatter salg og support. Han har mange års erfaringer fra ledende stillinger i papir- og emballageindustrien.

- Med Xavi Llebaria har vi fundet den rette person, da han har stor erfaring fra emballageindustrien og kender behovene hos de spanske og portugisiske kunder, siger Palle A. Christensen og fortsætter:

- Hans opgave er at bearbejde både industrikunder og systemintegratorer, som arbejder med automatisering og installation af palleteringsløsninger. Samtidig skal han udvikle vores forhandlernetværk inden for antiskrid-papir og støtte eksisterende kunder, som typisk er multinationale fødevareproducenter.

Tiden er til bæredygtige løsninger

- Palcuts løsning øger oppetiden og giver en betydelig reduktion af behovet for manuelt arbejde på palleteringslinjerne, og nu er den spanske fødevareindustri klar til at nyde godt af fordelene, siger Xavi Llebaria, salgschef for Spanien og Portugal hos Palcut. Han fortsætter:

- Palcuts løsning giver en stor reduktion i emballageforbruget i form af pap og plastic. Det forbedrer kundernes konkurrenceevne og stiller dem stærkere i forhold til detailhandlen. Flere og flere detailkæder presser på for at reducere CO2-udledningen og levere bæredygtige varer.

- Vi er glade for, at vi nu er i stand til at servicere både eksisterende og nye kunder med vores nye spanske set-up, og vi har store forventninger til at få et stærktet fodfæste på den Iberiske halvø, fordi vi kommer tættere på de to markeder, konkluderer Palle A. Christensen.

-hawin

Læs mere om transportemballage

4/12 2020