Strenometer præsenterer kompressionstester til papemballage

Strenometer præsenterer kompressionstester til papemballage

Med en ny testmaskine fra producenten Rycobel nv. kan man sikre, at papkasser kan leve op til kravene - ikke mindst når det gælder stabling og transport

Specielt under transport og opbevaring er stablingsevnen vigtig for at opnå optimal effektivitet og holde omkostningerne nede, og kompressionstesteren er designet til at teste trykstyrke på bølgepapkasser/kartoner.

Trykmålingerne tages med en opløsning på 0,004 % af hele skalaen, og øjebliksværdier med en opløsning på 0,01 mm. Nøjagtigheden er < 1 % af den påførte kraft i et område mellem 2 % og 100 % af hele skalaen.

Kompressionstesteren fås med 2 typer bevægelig øvre plade: fast og parallel med den nedre plade eller som svingplade med omnidirektionelle kugleled. Den kan desuden fremstilles med forskellige pladestørrelser og kraftområder.

En RS232-forbindelse giver mulighed for fuld kontrol og styring af testen ved hjælp af den valgfri RYCOLAB-software. Og man kan forudstille tests, gemme testresultater, oprette grafiske kurver, fremstille testrapporter mv.

Kompressionstesteren er CE-mærket og overholder ISO 12048, DIN EN 22872, TAPPI T804, UNE 57163/5, FEFCO 50, H13-001, ASTM D642.

-lipe

Læs mere om transportemballage

26/4 2022