Tysk emballagepris til fiberløsning til lithium-ion-batterier

Tysk emballagepris til fiberløsning til lithium-ion-batterier

Virksomheden Nefab vinder German Packaging Award i kategorien Bæredygtighed for sin Edgepack Straw-kasse, som erstatter ekspanderet polypropylen-materialer og bl.a. er certificeret til transport af farligt gods

Juryen for den tyske emballageprisuddeling var imponeret over de miljømæssige besparelser, som Nefabs løsning giver.

Indtil for nylig har batteriindustrien været stærkt afhængig af ekspanderet polypropylen (EPP) materialer, som er svære at genbruge.

Ved at skifte til en monomateriale fiberløsning er hele emballagen bæredygtig og fuldt genanvendelig. På trods af sin fiberbaserede karakter kan emballagedesignet modstå over 350 kg vægt pr. kasse og giver mulighed for 1+3 stabling. Oven i købet er emballagen FN-certificeret til transport af farligt gods.

EdgePak Straw-emballagen er ideel til forsendelser af lithium-ion-batterier, LiB, da den reducerer både miljøpåvirkningen og de samlede forsyningskædeomkostninger, og er nem at genbruge.

Løsning præsenteres på FachPack
Konceptet kan også anvendes på andre tunge produkter, der sendes i krævende forsyningskæder.

Vinderløsningen vil blive præsenteret på den kommende FachPack-messe i Nürnberg, Tyskland, fra 27. til 29. september 2022.

-Vi er meget beærede over denne pris og glade for, at juryen for den tyske emballagepris bemærkede de unikke kvaliteter ved Nefab EdgePak Straw.

Vi er også taknemmelige over for vores LiB-kunder, som vi samarbejdede med om at udvikle denne innovative løsning, der løser to af de største udfordringer: det voksende behov for bæredygtighed og omkostningsreduktioner på tværs af hele forsyningskæden, siger Sebastian Wachauf-Tautermann, VP Sales and Marketing, Europe Nefab Group.

-lipe

Læs mere om transportemballage

30/8 2022