transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

UPS Packaging Design and Testing Lab lancerer genanvendelig emballage

UPS Packaging Design and Testing Lab lancerer genanvendelig emballage

UPS har i samarbejde med flere produktionsvirksomheder og TerraCycle, udviklet et nyt innovativt system til genanvendelse, returnering og håndtering af forbrugernes emballage. Systemet har fået navnet Loop, og bliver testet i Paris og New York som første skridt mod fuld implementering på alle markeder

Det nye Loop-system gør op med afhængigheden af engangsemballage til forbrugsprodukter. Forbrugerne bliver tilbudt en bred vifte af produkter, skræddersyede i holdbar emballage for hvert brand. De leveres direkte hjem til kunderne og afhentes derefter, renses, genopfyldes og leveres på ny.

TerraCycle beskæftiger sig med genanvendelse af ressourcer og Loop vil ikke kun reducere mængden af emballage affald, men vil også forbedre produktoplevelsen og gøre shopping mere bekvemt, siger TerraCycle CEO Tom Szaky.

Loop-produkter vil blive leveret og samlet op ved hjælp af et system designet af TerraCycle og UPS, der er det nyeste tiltag i TerraCycle og UPS’ lange partnerskab.

- Innovation er nøglen til alt, som vi gør hos UPS, og vi er begejstrede for at hjælpe TerraCycle med emballagedesign til Loop, og derudover bidrage med afhentning- og leverings service for Loop-kunder. Som førende inden for miljømæssig bæredygtighed og som forkæmper og katalysator for cirkulær økonomi, ser UPS frem til at hjælpe Loop til live, siger UPS Chief Sales and Solutions Officer, Kate Gutmann.

Loop-kunder vil modtage slidstærk og genanvendelig emballage lavet af materialer som for eksempel glas, plastik og blandingsprodukter. Selv den ydre indpakning er en del af det innovative design: et net som pakkeløsning vil eliminere behovet for engangsæsker og tilbyder forbrugerne en løsning, der reducerer mængden af affald.

Designet af UPS’ Package Design and Test Lab

UPS og TerraCycle har samarbejdet om at designe den ydre indpakning, der kan håndtere væske, tørt gods og produkter til personlig pleje med beskyttende rumdelere, lavet af materialer, der er lette at rengøre.

UPS Package Design and Test Lab har hjulpet med at special designe og teste emballagen, så den er tiltalende for forbrugerne, og slidstærk nok til at bruge igen og igen.

 

UPS Lab er certificeret af International Safe Transit Association (ISTA) til at udføre ISTA package integrity testing procedurer.  Under designfasen og test har UPS identificeret løsninger, der skal medvirke til at undgå følgende:

 • Materiale der går i stykker
 • Produkter der lækker
 • Ydre emballage design der hurtigt bliver svækket efter begrænset brug
 • Ridser fra metal containere på grund af metallukninger.

 

Anbefalinger fra UPS’ Lab til TerraCycle inkluderer blandt andet flergevindslukninger til produktcontainere, en modificeret kappe til at mindske risikoen for at produkter lækker og speciallavede rumdelere til Loop-nettet for bedre at holde produkterne på plads under transporten.

Derudover har UPS Package Design and Test Lab lavet forsendelses tests for at få indsigt i, hvordan holdbarheden og muligheden for genanvendelse af Loop-nettet kan klare sig gennem UPS’ netværk af højt automatiserede globale distributionsfaciliteter.

- UPS har hjulpet TerraCycle med at designe det indre og det ydre af Loop-nettet på måder, som vi aldrig kunne have gjort selv. Test, foretaget af eksperter fra UPS, har hjulpet os med at give feedback til Loop-partnere pakning af produkter i nettet, siger TerraCycle Chief Design Junkie, Tiffany Threadgould.

Pilot tests er planlagt i Paris og New York i 2019, hvilket vil hjælpe med at finpudse processen med yderligere feedback fra forbrugerne.

Årtier med ekspertise inden for emballage design

I UPS Package Design and Test Lab der ligger i Addison, Illinois, hjælper UPS kunder inden for en lang række brancher med at optimere og beskytte deres varer og samtidig reducere mængden af affald, ved at implementere bedre emballage løsninger.

Holdet hos UPS Lab har patent på fem emballage designs og har skabt en testpraksis og levedygtige løsninger for at imødekomme en bred vifte af behov, herunder pakning af kølevarer til mad og farmaceutiske virksomheder. 

UPS Package Design and Test Lab har højt specialiseret udstyr, der simulerer de ryste, klapre og rulle effekter som opstår under højhastighedstransport i både transport hubs og leveringskøretøjer.

I forhold til holdbarheden evaluerer ingeniørerne pakkemateriale for at identificere stabile, effektive og miljøbevidste løsninger. 

-hawin

Læs mere om transportemballage

25/1 2019
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.