jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Freja styrker den svenske organisation

Freja styrker den svenske organisation

Transport- og logistikvirksomheden FREJA Transport & Logistics AB styrker den svenske del af organisationen via nyansættelser og omstruktureringer

Jens Breiner tiltrådte den 1. september som Branch Manager for Freja Transport & Logistics i Helsingborg.

Jens Breiner er 51 år og har 20 års erfaring fra transport og logistik branchen i selskaber som BAX Global, Scandinavian Shipping Agencies og GreenCarrier koncernen. De seneste år har Jens arbejdet som CCO for SweMaint AB, Göteborg.

Udover stillingen som Branch Manager vil Jens som Head of Air & Sea få ansvaret for at opbygge disse aktiviteter for Freja i Sverige.

Ansættelsen af Jens Breiner vil derfor frigøre Fredrik Dahlöff til at koncentrere sig fuldt ud om videreudvikling af de europæiske road aktiviteter.

Gustaf Engholm er  tiltrådt som Director Sales and Marketing Også han startede den 1. september.

Gustaf Engholm har en bred erfaring fra såvel salg som produktion indenfor både Road, Air & Sea, og kommer senest fra ledende stillinger indenfor salg og produktion hos Agility samt Head of Road Freight Nordic hos PostNord.

Med denne styrkelse af den svenske organisation er Freja Transport & Logistics AB et skridt nærmere på at have den svenske organisation på plads og derved være klædt på til at udbygge sin position som full-service transport og logistik udbyder, hvor service, fleksibilitet samt kvalitet altid har den højeste prioritet.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

12/9 2017