Ny leder i Industri & Logistik-afdelingen hos Colliers

Ny leder i Industri & Logistik-afdelingen hos Colliers

Helle Andersen er udnævnt som leder af Colliers’ afdeling for Industri & Logistik i København. Med udnævnelsen markerer hun sig også som den første kvindelige af sin slags indenfor dette segment hos Colliers

Fra 1. marts 2024 er Helle Andersen blevet ansvarlig for afdelingen Industri & Logistik hos Colliers i København.

Her skal hun lede teamet af rådgivere, der står for udlejning og salg af industri- og logistikejendomme på Sjælland.

Ifølge hende selv var en fremtid indenfor køb og salg af erhvervsejendomme ikke umiddelbart i sigte dengang hun startede i Colliers. Dog pegede pilen i den retning.

Hun beskriver da også sin udvikling i ejendomsbranchen som en tid, hvor hun har lært vigtigheden af både faglig dygtighed og menneskelige relationer, som hun tager med sig videre i rollen som leder.

Ifølge Helle Andersen er en af de vigtigste opgaver i hendes nye stilling at gå forrest i at forme kulturen i afdelingen:

- Jeg vil gerne skabe en kultur, hvor vi samarbejder som et team og ikke som individualister, dog med plads til selvbestemmelse i måden den enkelte arbejder på.

- Det kommer kunderne til gode, når vi mobiliserer alle kræfter for at finde den bedste løsning, og det gør os mere fleksible i en branche, der konstant udvikler sig.

Karrierens begyndelse
Spoler vi tiden tilbage, påbegyndte Helle Andersen som bachelorstuderende sin karriere hos Colliers. Dengang var det kommunikation og interne opgaver, der fyldte mest på skrivebordet.

Da hun startede på sin kandidatuddannelse, begyndte hun samtidig at arbejde fuld tid som erhvervsmægler.

- Dengang jeg startede i ejendomsbranchen, vidste jeg ikke hvad fast ejendom var for en størrelse. Jeg har et indtryk af, at mange unge mennesker tror, at man skal vide det hele, før man kaster sig ud i noget, men det er ikke altid nødvendigt. 

- Jeg har haft fantastisk støtte fra mine kollegaer i hele virksomheden og via dem tilegnet mig viden henad vejen, og så længe man har lysten til at udvikle sig, kan man komme langt, siger Helle Andersen.

Efter nogle år, hvor arbejdet primært involverede boligudlejningsejendomme og senere retail, begyndte Helle Andersen for syv år siden at arbejde i industri- og logistiksegmentet.

Ifølge hende har branchen set et skifte de seneste år:

- Historisk har private ejendomsejere og investorer domineret segmentet for industri- og logistik, men flere institutionelle og udenlandske investorer har ændret dét billede.

- Den øgede interesse sammenholdt med en stigende efterspørgsel har betydet stigende priser, en mindre udlejningsrisiko og en markant øget professionalisering af segmentet.

Opgaven i at forme industri- og logistiklandskabet
Helle Andersen værdsætter endvidere den indflydelse man som mægler kan have i udviklingen af industri – og logistikområder:

- Med vores faglige indsigt skal vi bidrage til diskussioner og dialoger med kommuner og investorer om udviklingen af industri- og logistikområder, specielt fordi vi i længere tid har oplevet et underudbud fordi flere områder bliver omdannet til beboelse.

- Jeg er blevet hjulpet godt på vej mod lederrollen af mine kollegaer både i forhold til faglig og personlig udvikling. Min tid i branchen har indtil videre lært mig at turde og tage chancer. Hvis man prøver og det ikke lykkes i første forsøg er det ikke spildt arbejde, siger hun.

-hawin

6/5 2024
  • Første spadestik til Boxits tredje afdeling i Odense

    Første spadestik til Boxits tredje afdeling i Odense

    logistikcentre ›Et byggeri på 13.000 kvadratmeter fordelt på fire etager er netop gået i gang på Drejebænken i Odense S. Odense er en af de byer i landet med størst befolkningstilvækst, og derfor har Boxit valgt at opføre deres tredje afdeling i byen.
  • Sådan øger ren luft produktiviteten i din virksomhed

    Sådan øger ren luft produktiviteten i din virksomhed

    logistikcentre ›SPONSORERET INDHOLD: Alle medarbejdere fortjener et rent, sikkert, sundt og behageligt miljø. Arbejdsmiljøet er en af de mest afgørende faktorer for produktivitet og forretningssucces. Forskning viser, at ubehandlet indendørs luftforurening på arbejdspladsen kan føre til dårlige arbejdsmiljøer, der skader medarbejdernes helbred og ydeevne. Det er ikke kun uacceptabelt, men skader også virksomhedens bundlinje, og det er blot en af mange skadelige virkninger af luftforurening
  • Verdion opkøber svensk last-mile byggegrund

    Verdion opkøber svensk last-mile byggegrund

    logistikcentre ›Den paneuropæiske investor, udvikler og kapitalforvalter, Verdion, fortsætter ekspansionen af sin nordiske forretning. Denne gang i form af opkøbet af en 50.000 kvadratmeter stor brownfield-grund i Malmø
  • Jysk har fået ny logistikchef

    Jysk har fået ny logistikchef

    logistikcentre ›Henrik Madsen kommer til Jysk med mere end 20 års erfaring. Undervejs har han lært betydningen af at sætte mennesket først
  • Der er rift om produktionslokaler i Nordjylland

    Der er rift om produktionslokaler i Nordjylland

    logistikcentre ›Lokaler til produktion bliver hevet ned fra erhvervsmæglernes hylder. Det går mere trægt med store lagerlokaler, som erhvervsmægler mener, man med fordel kan sektionere i mindre enheder
  • Støv på arbejdspladsen: Luftforurening kan skade både helbredet og din virksomhed

    Støv på arbejdspladsen: Luftforurening kan skade både helbredet og din virksomhed

    logistikcentre ›SPONSORERET INDHOLD: Et støvet arbejdsmiljø kan give problemer. Nogle kan mærkes på kort sigt, mens andre først kommer efter noget tid. Det kan påvirke dine medarbejderes helbred, din virksomheds præstation som helhed og dine kunderelationer. Her er, hvad du skal være opmærksom på
  • Normal ’onboarder’ pickere med Virtual Reality

    Normal ’onboarder’ pickere med Virtual Reality

    logistikcentre ›På detailkæden Normals nye lager i Hedensted palleterer plukmedarbejderne varerne undervejs på lageret, når de plukker ordrerne manuelt til butikkerne. Det kræver præcision og effektivitet. For at hjælpe nye lagermedarbejdere godt i gang med plukopgaverne har virksomheden derfor taget Virtual Reality i brug
  • Erfaren entreprenør skal opføre Jysks hollandske distributionscenter

    Erfaren entreprenør skal opføre Jysks hollandske distributionscenter

    logistikcentre ›Jysk har valgt Willy Naessens Netherlands som entreprenør på den globale boligindretningskædes nye distributionscenter i Holland. Det familieejede byggefirma, der er grundlagt i Belgien, vil stå for hele byggeriet