JDA introducerer industriens første Supply Chain Management platform

JDA introducerer industriens første Supply Chain Management platform

Næste skridt i virksomhedens Autonomous Supply Chain-vision skal styrke kunders og samarbejdspartneres evne til at opbygge applikationer på JDA’s end-to-end Supply Chain-platform

Med visionen om at levere en Autonomous Supply ChainTM har JDA Software, Inc. nu annonceret sit næste initiativ ved at åbne for en end-to-end Supply Chain-portefølje som en udviklingsplatform.

JDA’s Supply Chain Management (SCM)-Platform, der er understøttet af kunstig intelligens, vil for første gang på unik vis gøre det muligt for kunder såvel som applikationsudviklere og teknologisamarbejdspartnere at skabe banebrydende applikationer ved at bygge oven på JDA’s egne løsninger.

- Ved at samle digitale fordele såsom sensor- og streamingdata både internt og eksternt såvel som industriens førende kunstige intelligens og maskinlæring fra Blue Yonder på én åben platform, vil vi kunne forbedre kunders forretningsmæssige beslutninger markant samt forene store og komplekse supply chains.

Med JDA’s SCM-Platform kan kunderne tilslutte sig det prisvindende JDA Luminate Control Tower, som styrker deres netværks gennemsigtighed. Luminate Control Tower gør det muligt for virksomheder at se, fortolke og handle på realtidsinformation fra hele det digitale økosystem, der registrerer uventede begivenheder på tværs af den udvidede supply chain og tilpasser handlinger ved brug af ML-baseret præskriptiv vejledning, lyder det fra Johan Reventberg, President, JDA Software, EMEA.Han fortsætter:

-    Vi er nu i færd med fundamentalt at ændre landskabet inden for Supply Chain Management med vores Supply Chain Management-platform, som vil
hjælpe vores kunder med at drage fordel af ny teknologi, såsom kunstig intelligens og maskinlæring. Platformen understreger endnu en gang JDA’s lederposition, hvad angår innovativ teknologi inden for Supply Chain.

Designet til at udnytte og udvide JDA-s partnerøkosystem  
JDA’s SCM-Platform gør det muligt for kunderne at forbinde deres kernevirksomhed og SaaS-baserede applikationer og forener planlægnings-, udførelses- og leveringsevner fra start til slut. Baseret på Microsoft Azure leverer platformen hyper-skalerbare, robuste og pålidelige services, som understøtter indsamling, validering og deling af digitale Supply Chain aktiver. JDA’s SCM-Platform forener også omfattende interne og eksterne data fra applikationer, udviklings- og teknologipartnere såsom Dunnhumby, FourKites og Zebra Technologies samt Big Data og sociale, vejr-, event- og nyhedskilder (SNEW sources).

Ved at samle en kundes digitale Supply Chain aktiver kan de bruge, forbedre, supplere, søge på og analysere omfattende dataset og få nye indsigter på tværs af deres Supply Chain netværk, som kan skabe grundlag for bedre AI/ML baserede beslutninger.
 
Intelligens understøttet af JDA Luminate AI/ML Porteføljen
- Det er intelligensen inden i JDA SCM-Platformen, der muliggør JDA Luminate Porteføljen, som er understøttet af Blue Yonder. Ved at kombinere egenskaberne fra distribueret databehandling med fleksible API’er og de nyeste skalerbare ML-baserede algoritmer er JDA Supply Chain-Platform det næste skridt for vores kunder mod en Autonomous Supply Chain, fortæller Johan Reventberg.

-lipe

Læs mere om datafangst

20/2 2019