Bring Danmark vækster med Logicenters

Bring Danmark vækster med Logicenters

I foråret tog Logicenters første spadestik til den 14.872 kvadratmeter store moderne cross-dock terminal i Greve udenfor København

Samtidigt blev det offentliggjort at Bring Danmark ville leje lidt mere end 70 procent af ejendommen. Grundet øget aktivitet vil
Bring nu leje hele ejendommen.

I februar 2019 underskrev Logicenters og Bring Danmark en aftale vedrørende leje af 11.160 kvadratmeter i cross-dock terminalen i Greve, og første spadestik til byggeriet blev taget måneden efter.

Det står nu klart at Bring vil leje hele ejendommens 14.872 kvadratmeter, og dermed øge sit logistikareal i ejendommen med 30 procent.

- Det er glædeligt at Bring’s investeringer i e-handel har givet så gode resultater at de allerede før færdiggørelsen af ejendommen udvider arealet. I Logicenters er det vigtigt at kunne forudse vores kunders’ fremtidige behov, således at vi kan indfri dem når de opstår. Dette er bevis på at vores fleksible forretningsmodel understøtter vores kunder i deres vækst, siger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Den moderne cross-dock ejendom har en stærk miljømæssig profil og der vil blive installeret solceller på bygningens tag. Bygningen får en frihøjde på ca. 12 meter, og der vil derfor være mulighed for sortering af pakker i to etager. De ansattes sikkerhed er også prioriteret med etablering af en gangbro fra parkeringsområdet og til kontoret. Ejendommen er under opførelse og er planlagt færdig april 2020.

- Vi er begejstrede for at efterspørgslen for vores e-handel produkt har oversteget vores forventninger, og resulteret i et større logistikbehov. Logicenters har været meget imødekommende overfor vores logistikbehov og krav om bæredygtighed. Som lejer føles det helt klart trygt at have Logicenters som ejendomsejer, siger Jens Rom, Managing Director i Bring Danmark.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

12/9 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Lindab

    Lindab

    Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering