Endnu en lejer i E20 Park Copenhagen

Endnu en lejer i E20 Park Copenhagen

Aviva Investors og den internationale logistik- og ejendomsudvikler, Verdion, åbner dørene for lejer nummer to i den første færdigbyggede del af den nye logistikpark E20 Park Copenhagen

Det går godt med udlejningen af nye logistikkvadratmeter i Danmark for tiden – i hvert fald, hvis man spørger Aviva Investors og den europæiske ejendomsinvestor og- udvikler Verdion.

Sammen står de bag det meget store logistikbyggeri, E20 Park Copenhagen, langs E20-motorvejen ved Solrød.

På under en måned efter færdiggørelsen af byggeriets første fase er den første bygning i E20 Park Copenhagen nu allerede fuldt udlejet.

Først flyttede børnetøjsbrandet, Molo, ind, og denne gang gælder det den nordiske dækimporter, NDI Group, som nu flytter ind i den færdigbyggede del af E20 Park Copenhagen.

Her får den sydjyske virksomhed en 6.302 kvadratmeter stor logistikcentral at boltre sig på.

Med E20 Park Copenhagens topmoderne faciliteter og placering klos op ad E20 motorvejen kan NDI Group nu tilbyde sine kunder hurtigere levering og et udvidet produktsortiment.

- De nye logistikfaciliteter i E20 Park Copenhagen vil sikre os profitabel vækst og effektiv drift i overensstemmelse med vores 2024-strategi samt optimeringen af vores lagerbygninger, som er et stort fokusområde for os i øjeblikket på tværs af Danmark, Norge og Sverige, siger NDI Groups CCO, Allan Pedersen, og fortsætter:

- Samtidig er faciliteterne i E20 Park Copenhagen energieffektive, og forventningen er, at bygningen får bæredygtighedscertificeringen DGNB Gold, da den er bygget i henhold til strenge miljøstandarder.

- På den måde kan vi kombinere en rentabel drift med at tage hensyn til miljøet, hvilket er utrolig vigtigt for os. Vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug, blive en del af E20 Park Copenhagen og tage det næste skridt på vores vækstrejse.

Moderne faciliteter og en strategisk placering
Også hos Verdion er der glæde at spore i forhold til den nye underskrift. Verdions danske Commercial Manager, Daniel Carstens, siger:

- Vi kan helt sikkert mærke, at efterspørgslen på moderne logistikkvadratmeter er stigende, og vi er naturligvis glade for interessen for E20 Park Copenhagen.

- Den første bygning er nu fuldt udlejet til NDI Group og børnetøjsvirksomheden Molo. Begge virksomheder blev tiltrukket af den stærke ESG-profil, vi bygger efter, samt af den høje kvalitet af bygningsmaterialer, vi anvender, og muligheden for at kunne flytte ind hurtigt.

Udviklingen af E20 Park Copenhagen fortsætter støt, og et større distributionscenter på 37.000 kvadratmeter er også undervejs med mulighed for spekulativt byggeri og enhedsstørrelser fra cirka 7.000 kvadratmeter og opefter. Det vil stå klar til indflytning i første kvartal næste år.

-hawin

 

Fakta:                                                                                                                                             

  • Den nye enhed, DC1, har 12,2 meters frihøjde, 50kN/m² UDL-gulvbelastning, LED-belysning og et ESFR-sprinklersystem med alle strømforsyninger tilsluttet og tilgængelige og en 56 meter dyb indhegnet gård. En DGNB Gold bæredygtighedsvurdering er ved at blive udarbejdet.

 

  • Lejevilkår kan hentes hos CBRE, som desuden har bistået Verdion med indgåelsen af kontrakten med NDI Group. E20 Park Copenhagen er en af Danmarks største logistikparker og tilbyder en bred vifte af enhedsstørrelser på den 38 hektar grund – fra mindre lagre, der klargøres til hurtig indflytning, til meget store, teknisk komplekse bygninger. Tæt på Solrød, med 25 minutters kørsel til København og med over 40 procent af den danske befolkning inden for en times kørsel fra sitet har E20 Park Copenhagen strategisk god placering. Logistikparken er ejet af en fond forvaltet af Aviva Investors.

Læs mere om lagerhoteller

15/6 2022