Første lejer i nyt kæmpe distributionscenter i Greveer i hus

Første lejer i nyt kæmpe distributionscenter i Greveer i hus

Bilimportøren Interdan er første lejer i det 100.000 kvadratmeter store lager-og logistikcenter, der er blevet bygget af den europæiske udvikler MG Real Estate. Interessen er stor for de kommende lejemål, lyder det fra mæglerne Colliers og CBRE

Der er stor interesse for det nye lager- og logistikcenter, Greve Distributions Center på 100.000 kvadratmeter, som ligger i Greve i Storkøbenhavn. Det er byggeriets to mæglere, Colliers og CBRE, enige om. Der ser da heller ikke ud til at være den store udfordring at afsætte lejemålene i trit med, at de er færdige.

De første 20.000 kvadratmeter står klar til indflytning i februar, og første lejer til det store byggeri er nu i hus. Det bliver bilimportøren Interdan, som har underskrevet en kontrakt på 14.120 kvadratmeter.

Markedet for logistik og lagerbyggerier i vækst

Interessen for logistik og lagerbyggerier er generelt stor lige nu, fortæller Tina Iburg, Senior Commercial Real Estate Advisor hos Colliers, som sammen med CBRE står for udlejningen af GDC:

- Markedet er rigtig godt, og vi har den laveste tomgang i lang tid. Selv gamle, slidte lagerbygninger er lejet ud. Det skyldes til dels den voksende internethandel, men også at flere virksomheder er blevet opmærksomme på, hvad de rette lagerfaciliteter kan betyde for deres økonomi, siger Tina Iburg fra Colliers, der formidlede lejemålet til Interdan.

Steen Kjelstrup, Senior Property Advisor hos CBRE, mener også, at vi kommer til at se væsentligt mere til denne type moderne multianvendelige lagerhaller fremover.

- Vi er allerede i dialog med flere interesserede lejere. Vi forventede, at faciliteterne primært ville tiltrække e-handelsvirksomheder, men byggeriet henvender sig faktisk til en langt bredere skare. Vi er i kontakt med både pharma-virksomheder, transportvirksomheder og grossistvirksomheder, som har lignende behov. Den her type byggeri kunne godt gå hen og blive en ny standardtype, siger Steen Kjelstrup, Senior Property Advisor hos CBRE.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

6/2 2019
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.